2777
2789
عنوان

الان فهمیدم پسرم سرطان خون داره

| مشاهده متن کامل بحث + 182211 بازدید | 1358 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ان شاءالله زودی خوب بشه واسش آیت الکرسی میخونم عزیزم.

همین الان ب شدت دلشکسته م و گریه میکنم ک تاپیکتودیدم 

ان شاءالله خدا به دلت نظر کنه زودی خوب بشه

شاد باش بخندی میگذره ناراحتم باشی میگذره پس بخند که حداقل به خوشی بگذره    

امیدوارم اگه این تاپیک واقعیه واقعا پسرت خوب بشه .سخته واسه مادر...

پسریکی ازفامیلای نزدیکمون طفلی 7سالشه

تازه اول مهرفهمیدن ک ی جوش بزرگ زده رو کلیه ش

بعدمیبرن دکتر بهشون میگن سرطانه و بایدتیکه برداری شه اول.بعدعمل میکنن میفهمن سرطانه و همون کلیه رو برداشتن

انقدرررررسختههههه

مامان باباش هنوز جوونن هنوز ب چهل نرسیدن

بچه 7 ساله ازالان داره شیمی درمانی میکنه..

براش دعاکنین رفقا

اسی امیدوارم پسرت خوب بشه ...

پیاز خام کنار غذا بخورن زیاد هر موقع بردی حموم موقع که کارت تموم شده میخوای بیای بیرون پا که خیس شده ...

سلام 

واسع کم کاری کلیه راهی هست ؟ 

کراتین و اوره بالای خون و دفع پروتئین هز ادرار

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻
امیدوارم اگه این تاپیک واقعیه واقعا پسرت خوب بشه .سخته واسه مادر...پسریکی ازفامیلای نزدیکمون طفلی 7س ...

کاش دروغ بود،

منم خیلی سنم کمه، نمیدونم این چه بلایی بود تو جوونی نصیبم شد، جوونیم سوخت عمرم رفت، خدا به بچم رحم کنه

نا امید نشو از کرم خدا ازش بخواه انشالاه که شفاش میده سعی کن که فقط به روزی فکر کنی که حالش خوب خوب شده همه ما هم براش دعا میکنیم انشالاه که خدا خودش شفای پسرتو میده 

نگران نباشید عزیزمعلم خیلی پیشرفت کرده امیدوارم سلامتی شو به دست بیاره

هر چى ميكشيم از همين پيشرفت علم

وگرنه قديما كه به قول شما هنوز اين پيشرفت هاى مسخره رو توى علم نكرده بودن نه سرطان بود نه سكته نه ام اس نه كبد چرب نه نارسايى كليه نه كمردرد و نه كلى بيمارى ديگه…..

از وقتى علللللم پيشرفت كرد تركشها و عواقبش بلاى جون و دامن گيره جون آدما شد 😮‍💨

⭐️تا نباشد امر حق🌿برگى نيفتد از درخت⭐️
چطور میتونی اضطراب منو پشت چهار خط حدس بزنی،من گفتم این تاپیک بزنم بلکم خدا رحمش بگیره به دعای چهار،

عزیزم من ۱٠٠تا حمد نذر حضرت ام البنین برای شفای پسرت خوندم به هرکسی هم میشناختم گفتم برا پسر دوستم دعاکنین 

فقط یک مادر میتونه حال یک مادر رو درک کنه

خیلی امیدوارم که سیل این همه دعاها و انرژیهای مثبت بیاد به سمت پسرت 

از اساس بگن آزمایشش اشتباه شده

خودت و بچتو به خدا بسپار 

و از حرف چهارتا خاله زنک بیکار بچه سال ناراحت نشو. اینا اکثر ۱۴ و ۱۵ساله ان.  چه میفهمن مادر یعنی چی.  

وقتی من با خوندن تایپیکت قلبم درد گرفت خدا میدونه خودت چه حالی هستی

تو و پسرت رو به آغوش گرم خدامیسپارم و به سیل دعا خیلی اعتقاد دارم

من هروقت زیر بارون دعا کردم گرفته.  اگر بارون اومد اونطرفا حتما برو زیر بارون دعا کن

تاروزی که اینجا خبر سلامتی پسرتو بدی هرروز براش دعا میکنم

عزیزم من ۱٠٠تا حمد نذر حضرت ام البنین برای شفای پسرت خوندم به هرکسی هم میشناختم گفتم برا پسر دوستم د ...

خداروشکر بابت شماها وقتی میام نی نی سایت پیامهای شمارو میخونم تو دلم میگم بلاخره تاثیر میذاره

عزیزم مادر من  با اینکه سن وسالی ازش گذشته مبتلا شدن والحمدالله شیمی درمانی و دارو ها روشون جواب داد نگران نباش خدا قطعا مراقبشه امیدوارم جشن دامادی براش بگیری و هر وقت یاد این روزا فکر میکنی به قدرت و معجزه خدا پی ببری براش حمد شفا میخونم ولی دلم روشنه