جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
اره فکرکنم ولی خیلی زود به زود میگیرم همه چی رو رعایت میکنمبنظرتون ماهی یبار یا دوبار شیاف مترونیداز ...
منم یه مدت پدرم در اومد همش دکتر کلی هم رعایت میکردم کبار برای همیشه رفتم دکتر که به شوهرمم قرص داد و بعد از ک ا ن د و م استفاده کردم ،شب ها ش و ر ت نپوش و بخواب ، دو تا پماد هم هست برای قارچ و خارش بگیر بعد رابطه خودت را شستی بعضی اوقات استفاده کن
عزیزم همه علائمتو دقیق بگوچه داروهایی تاحالا مصرف کردی و اینکه مجردی یا متاهل بابد بدونم تا بگمبعدم ...
متاهلم و همیششششه زود به زود ترشحات بد بو دارم بیشتر عفونت قارچی هست قرص مترونیدازول میخورم انگار ن انگار پماد داخلی هزار بار دکترها دادن انواعش رو بازم تا یه مدت خوبه و شیاف دادن اوکی میشم تقریبا بوش خیلی کم میشه ولی خب باز بعد پریودی و قبل پریودی ک ترشح میاد کمی بو داره که موقه رابطه خجالت میکشم مجبور میشم ماهی یکی یا دوتا با فاصله شیاف مترونیدازول استفاده کنم خطرناک نیست؟
قبل رابطه با ژل میشورم اما بوش از داخل هست ترشحاتی ک میریزه خیلی ببخشید واضح گفتم