2777
2789

اگر ک متاهلی پیشنهادم اوزون تراپیه عالیه من چند سال پیش رفتم دو جلسه بعد اون دیگه عفونت نگرفتم

دوست عزيز مخالف نظر مني ريپلاي نكن  من هيچ علاقه اي به دونستن نظر تو ندارم  باردار نیستم 
مجردم ، بیرونه اون لابیا های بیرون زده میخارن

پماد کلوتریمازول موضعی هر هشت ساعت چرب کن

قرص فلوکونازول۱۵۰ هر ۷۲ساعت یه دونه

سکوت کردم به حرمت چشم های زیبای خدا که در برزخی ترین نقطه زندگیم همیشه فرشته نجاتم بود. سکوت کردم تا خودش فریاد دلم باشد✨

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برا من فقط درد میکنه و گاهی سوزشمخصوصا وقتی اب میگیرم بهش دردش ده برابر میشه

ترشح داری؟

خارش نداری؟ زیر دلت درد میکنه یا ن؟

سکوت کردم به حرمت چشم های زیبای خدا که در برزخی ترین نقطه زندگیم همیشه فرشته نجاتم بود. سکوت کردم تا خودش فریاد دلم باشد✨

اوف من دیگه خسته شدم از دستش همیشه دارم صدبار و صدتا دکتر رفتم عنبر نسا دود کردم الان همش عفونت قارچ ...

منم این مولی بودم یه مدت ،در حین رابطه از ک ا ن د و م استفادا کنید ،احتمالا شوهرت هم ازت گرفته که خوب نمیشی  

منم این مولی بودم یه مدت ،در حین رابطه از ک ا ن د و م استفادا کنید ،احتمالا شوهرت هم ازت گرفته که خو ...

اره فکرکنم ولی خیلی زود به زود میگیرم همه چی رو رعایت میکنم

بنظرتون ماهی یبار یا دوبار شیاف مترونیدازول خطرناکه؟

منم اینو یه بار استفاده کردم اکی شد الانم همینو انجام میدم

اینا برا عفونت قارچیه عفونت گرفتی عزیزم استخر نرو اصلا خوب نیس الان هزارتا مریضی جنسی هست ک ممکنه یبار خدابی نکرده اونارو بگیری

اصلا ارزش نداره درسته راه انتقالش کمه ولی بازم هست..انشالع زودتر خوب شب

اوف من دیگه خسته شدم از دستش همیشه دارم صدبار و صدتا دکتر رفتم عنبر نسا دود کردم الان همش عفونت قارچ ...

عزیزم همه علائمتو دقیق بگو

چه داروهایی تاحالا مصرف کردی و اینکه مجردی یا متاهل بابد بدونم تا بگم

بعدم عنبرنسا؟تورو خدا از اینکارا نکنید اون خودش پرمیکروبه بیشتر نابودت میکنه

اره فکرکنم ولی خیلی زود به زود میگیرم همه چی رو رعایت میکنمبنظرتون ماهی یبار یا دوبار شیاف مترونیداز ...

منم یه مدت پدرم در اومد همش دکتر کلی هم رعایت میکردم  کبار برای همیشه رفتم دکتر که به شوهرمم قرص داد و بعد از ک ا ن د و م استفاده کردم  ،شب ها ش و ر ت نپوش و بخواب  ، دو تا پماد هم هست برای قارچ و خارش بگیر  بعد رابطه خودت را شستی بعضی اوقات استفاده کن

اتفاقا همین الان داشتم تو اینستا ایتوریا ی دکتر زنان رو نگاه میکردم. میگفت واژن باید بود بده‌  بخاطر اسیدی بودنش. بو نده بده.

اما ن هر بویی.

باید بویی مثل مخمر یا ماست ترش و اینها بده.

بوی گوگردی و بوی ماهی و اینها نشانه بدیه‌

عزیزم همه علائمتو دقیق بگوچه داروهایی تاحالا مصرف کردی و اینکه مجردی یا متاهل بابد بدونم تا بگمبعدم ...

متاهلم و همیششششه زود به زود ترشحات بد بو دارم بیشتر عفونت قارچی هست قرص مترونیدازول میخورم انگار ن انگار پماد داخلی هزار بار دکترها دادن انواعش رو بازم تا یه مدت خوبه و شیاف دادن اوکی میشم تقریبا بوش خیلی کم میشه ولی خب باز بعد پریودی و قبل پریودی ک ترشح میاد کمی بو داره که موقه رابطه خجالت میکشم مجبور میشم ماهی یکی یا دوتا با فاصله شیاف مترونیدازول استفاده کنم خطرناک نیست؟

قبل رابطه با ژل میشورم اما بوش از داخل هست ترشحاتی ک میریزه خیلی ببخشید واضح گفتم

پماد یه شب یه صبح میزنم قرص نمیخورم فایده نداشت

پس مترونیدازول۲۵۰بگیر هر هست ساعت بخور

فلوکونازول برا عفونتای قارچی هست