2777
2789
عنوان

الان فهمیدم پسرم سرطان خون داره

| مشاهده متن کامل بحث + 182430 بازدید | 1362 پست
خداروشکر بابت شماها وقتی میام نی نی سایت پیامهای شمارو میخونم تو دلم میگم بلاخره تاثیر میذاره

فدات شم فقط به چیزای خوب فکرکن.  فقط انرژی مثبت بفرست و قوی باش

مطمئن باش اثر داره.خیلی اثر داره شک نکن

چون برا بچه ی دوست مامانم اتفاق افتاده میگم اثر داره.  همینطوری گفتن یک بیماری بدی داره براش دعای دست جمعی گرفتیم سری بعد کفتن ازمایش قبلی اشتباه شده برا همین خیلی دلم میخواد این اتفاق اینجا هم بیفته.  

در آغوش گرم خدا باشی عزیزم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هر چى ميكشيم از همين پيشرفت علموگرنه قديما كه به قول شما هنوز اين پيشرفت هاى مسخره رو توى علم نكرده ...

تکامل و پیشرفت یکی از مشخصه های گذر زمانه

هر چیزی پیامد های مثبت و منفی داره

درسته تو زندگی امروز عوامل سرطان زیادی وجود داره اما اگه به موقع تشخیص داده بشه درمانش هم کاملا در دسترسه

🏃🏻‍♀️

هر چى ميكشيم از همين پيشرفت علموگرنه قديما كه به قول شما هنوز اين پيشرفت هاى مسخره رو توى علم نكرده ...

اون موقع ها هم بود ناشناخته و کم بود 

الان بیشتر شده و شناخته شده 

خیلی پولدارم😅

سلام عزیزم نمیدونم پیامم رو میبینی یا نه 

امروز هیئت بودم برای تولد خانم حضرت زینب که پنجشنبه همین هفته ولادتشون هست یه هو پسر شما یادم اومد چند بار دعا کردم ومطمئن هستم سلامتیش رو بدست میاره مگه خانم حضرت زینب نعوذبالله کم کسی هست؟

هفته دیگه عازم‌مشهد هستم انشالله یادم میمونه و گل پسرتون رو دعا میکنم امیدت به خداباشه و ناامید نشو...

یه روضه هست خطاب به امام حسين اگه تو گوگل سِرچ کردی گوش کن حتما

یه تیکه ش که من خیلی دوست دارم اینه:

غلط گفتم که چیزی توی کاسَم نیست،تورودارم،چی کم دارم حواسَم نیست..حسين جانم....

نه عزیزم اصلا نگران نشو ،پسرم سه چهار روز پیش یهو نتونست دیگ راه بره بدنش دست نمیتونستیم بزنیم مشخص ...

پسر عمه ی منم در دو سالگی باهمین علائم رفت آزمایش دادخواه آزمایش همین بود تحت درمان قرارگرفت الان ۹ سالش هست خوب شده فقط حتما باید چکاب بره 

خداروشکر بابت شماها وقتی میام نی نی سایت پیامهای شمارو میخونم تو دلم میگم بلاخره تاثیر میذاره

شک نکن تاثیر میذاره، من قبلا اینجا درد و دل کردم و برای بچم دعا کردن و خوب شده. تازه تاپیک من پربازدید نشد. این حجم از دعا و نذر و نیاز بی پاسخ نمی مونه. مطمئن باش...

ولی استارتر خواهرانه میگم مراقب خودتم باش. گل پسرت خوب میشه، بزرگ میشه، همه ی این روزام میگذره، ولی عواقب این فکر و خیالها و غصه ها، بعدها تو بدنت بروز میکنه خدایی نکرده. تو هرکاری از دستت برمیاد داری برای درمان و سلامتی بچت میکنی، دیکه باقیش و بسپار به خدا‌. توکلت به همون خدا باشه که هیچوقت بنده ای رو که بهش اطمینان داره، نا امید نمی کنه

عاشقم...عاشق ستاره ی صبح، عاشق ابرهای سرگردان، عاشق روزهای بارانی، عاشق هرچه نام توست برآن❤️‍🔥