2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پناه برخدا. اسی با این حجم از نفرت و کینه از شوهرت و خونوادت فقط شما داری خودخوری میکنی اونا الان خوشحالن پس شما هم بیخیال باش و خوش بگذرون باور کن دنیا اونقد ارزش نداره و زندگی اونقد طولانی نیست که برای هرچیز پیش پاافتاده ای آدم اینقد حرص بخوره. هی نگو بدم میاد رو مبلام بشینن بدبختا مگه میخوان تیکه پارشون کنن یا گلیشون کنن. دلتو بزرگ کن دخترخوب

اگه اول زندگیته بعدا میفهمی تهش خودت میمونی و همسرت خدا ان شاالله مبارکتون باشه من اگه جای تو بودن رو ابرا سیربودم والا مستاجری عذاب الیمه... دنیا روروزه بگذر بخند بعدا پشیمون میشی که دیره

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده... 

ببین من خانواده شوهرم انقد نیش میزنن خدا می‌دونه میان خونم حتی به دیوار ساختمونم گیر میدن ایراد میگیرن ولی باورت میشه بااینکه خودم دوست ندارم پاتو خونه مادر شوهرم بذارم ولی هروقت شوهرم گفت دعوت کنم گفتم آره بیان بالای سر اینجا خونه خودته عزیزم درسته دوستشون نداری ولی الان زندگیتون مشترکه اونم حق داره مهمون دعوت کنه یا دوست داشته باشه خانوادش خونش ببینن پس سخت نگیر 

افرین 👏👏👏

ای کاش هم مادرشوهرا هم عروسا باهم یکم مهربون تر باشن 

میدونی جدیدا یه حرفایی تو خانواده مادریم اتفاق افتاده به مادربزرگ و مامانم یه انگ هایی چسبوندن خدا میدونه ، دلم میخواد من اصلا همچین عروسی نباشم ، شبیه اونا نشم خدا نکنه ، اگه جاری نداشتم مثل مادر و دختر بودیم با مادرشوهرم ، با هم تنها باشیم با هم خوبیما وبی اونا برن زیر جلدش حرفای تند میزنه

تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
ببین من خانواده شوهرم انقد نیش میزنن خدا می‌دونه میان خونم حتی به دیوار ساختمونم گیر میدن ایراد میگی ...

باید به من میگف وقتی میخواد مهمون دعوت کنه

خب که چی مثلا ؟!«»
اگه اول زندگیته بعدا میفهمی تهش خودت میمونی و همسرت خدا ان شاالله مبارکتون باشه من اگه جای تو بودن ر ...

خب مام مستاحریم دیگه خونه رهنه

خب که چی مثلا ؟!«»