2777
2789
دقیقا والله هروقت بخواد میتونه خونواده شو دعوت کنه اینجوری باشه خونواده اسی هم نباید بیان

والاااا

اسی میگه ازش متنفرم ب زور باهاش ازدواج کردم

انگار اسلحه گذاشتن رو سرش شوهرش دادن

خب قبول نمیکرد زندگی رو ب خودش و شوهره زهر نمیکرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله ولی الان وسایلای من تازس نمیخوام کسی رو‌میلام بشیننه

مگه کوچولویی؟!!!

بچه ها وقتی یک عروسک جدید می‌خرن دوست ندارن کسی دست بزنه بهشون!!!

نکن بازندگیت اینجوری!

یکروز تاپیک میزنی شوهرم دگ منونمیخواد اون موقع کسی دگ حقو ب تو نمیده ها!!! 

مگه کوچولویی؟!!!بچه ها وقتی یک عروسک جدید می‌خرن دوست ندارن کسی دست بزنه بهشون!!!نکن بازندگیت اینجور ...

دوس ندارم رو‌میلام بشینن کل حرفای شوهرم کاراش بهم حرص میده

خب که چی مثلا ؟!«»
دوسشون ندارم

این حرفارو نگو هی به خودت تلقین نکن ...همه چی همیشه طبق خواسته ما پیش نمیره !

تو روی خودت تمرکز کن خودتو‌بکش بالا دست از حرفای خاله زنکی بردار ..انتظاراتو از بقیه بیار پایین از خودت ببر بالا 

دیدتو انقد منفی نکن یا اگر منفی هست بهشون بها نده ...

در آخر میگم یکم منعطف باش..باتوجه به تاپیکای قبلیت برداشتم این بود ازت ..یادت باشه ۵ سال اول زندگی خیلی پرچالشه کنترل کن خودتو 😊 بعدها بخودت میای میبینی اون چیزهایی که حرص خوردی عصبی شدی با شوهرت دعوا کردی سرشون آنقدرها مهم نبودن...در آخر کتاب بخون ذهنت آروم بشه ،خوشبخت بشی 

منتظرم زندگی قشنگیاشو نشونم بده   
این حرفارو نگو هی به خودت تلقین نکن ...همه چی همیشه طبق خواسته ما پیش نمیره !تو روی خودت تمرکز کن خو ...

اره خودشم دوران پی ام اسمه حالم بده

خب که چی مثلا ؟!«»
اره خودشم دوران پی ام اسمه حالم بده

خب پس،، بشین گریه کن ...ولی زبونتو کنترل کن خوددار باش 

،خوش رو و خوش برخورد باش همچنین مهربون،

وسیله برای استفاده کردن هست ،سر اینجور چیزای بیخود حرص بخوری خدای نکرده عصب روده ، معده اینا میگیری😄

دختر یچیزی بگم سخت نگیر زندگیو بخودت 

هروقت دیدی حالت بده میخوای به کسی الکی گیر بدی برو دوش بگیر برو بخواب بعدش حالت خوب میشه ...نشخوار فکریتو هم کنترل کن .‌..

منتظرم زندگی قشنگیاشو نشونم بده   

تازه رفتین خونه جدید خوشحال بوده خواسته مادرش ببینه

ببخشید ولی درک نمیکنم چرا قیامت کردی حالا خوبه بیچاره زحمت شام درست کردن رو دوشت ننداخته

خدایا هیچ کسی رو با عزیزانش امتحان نکن
بله ولی الان وسایلای من تازس نمیخوام کسی رو‌میلام بشیننه

چرا مبل خریدی پس؟؟؟

پناه برخدا مبل برای نشستنه دیگه

پس قابش کن بزن به دیوار مبلاتو🤦🏼‍♀️

همون آني سابقم كه از ٨٩ عضو بودم...

منم خیلی نسبت به مادرشوهرم گارد داشتم ولی امشب بعد تعمیرات خونه اومد کلی کمکم کرد خونه رو تمیز کردیم ، واقعا خوشم اومد ازش ، زبونش گاهی خیلی تلخ میشه ها ولی یاد گرفتم منم از این به بعد تو کاراش کمک کنم چه اشکالی داره 

تو مثل یه خواب خوب فانتزی