2777
2789
عنوان

شوهرم پیش همه بهم میگه چاق😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 6510 بازدید | 191 پست
من یه زمانی همین قد و وزن بودم چاق نبودم ! پُر بودم . به نظر شوهرت چرت و پرت میگه .

گاهی ام تعریف میکنه تو رابطه با خودم میگم اوم موقع شاید الکی میگه نمیدونمممم نمیدونمممم😭💔

نه اینو میدونم به شوخی میگه و البته اینم بگم چون سنش کمه حرفای نامربوط به خانواده اش هم زیاد گفته و ...

خانوما بزارین بهتون یه چیزی بگم میگن شوهرتون بزارین همسن خودتون باشه که همه چیتون به هم بخوره اما من میگم ادم بابد چند سال شوهرش از خودش بزرگتر باشه اینجوری پخته تره وفهمیده تره تو که قرار نیست بچه داری کنی بزرگش کنی تا یکم پخته بشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عه اسی تقریبا همسنیم من ازت کوچیک ترم یسال من 47 ام ...بارهاااا گفتن لاغری خوب نیستی هیچی نداری یه خ ...

البته من چندتا ویدیو هم تو اینستا دیدم که همش اسکینی و توپر رو مسخره میکردن اونم تاثیر داشتتت

من به لباسامم گیر میده میگه تو درشتی فلانی لاغره هیچ جاش بیرون نمیوفته هرچی میپوشه

وا تو هم میمونی عیب روت بزاره و  بگه 

بزن تو دهنش 

اصلا بهش همچین اجازه ای نده 

توام در جا و مقتدرانه چندتا عیب به روش بیار تا بفهمه دنیا دست کیه 

وا تو هم میمونی عیب روت بزاره و بگه بزن تو دهنش اصلا بهش همچین اجازه ای نده توام در جا و مقتدرانه چ ...

من نمیتونم کسی رو مسخره کنم تاحالا هم هیچکس رو بخاطر قیافه و هیکلش مسخره نکردم و چند بار خواستم به زبون بیارم خودم ناراحت شدم

من نمیتونم کسی رو مسخره کنم تاحالا هم هیچکس رو بخاطر قیافه و هیکلش مسخره نکردم و چند بار خواستم به ز ...

نه عزیزم ناراحت نشو با هر کی مثل خودش باش یه دوستی داشتم  شوهرش از همه چیش ایراد میگرفت وانقد مغرور وخودشیفته بود اومدم بهش گفتم صبح تا شب ازش ایراد بگیر اونم رفت الکی بهش میگفت انگار موهات کم پشت شده انگار داره میریزه نکنه کچل بشی بعدا یا میگفت وایی انگار لاغر یا چاق شدی نمیخای بری باشگاه یا وایمیستاد پیشش میگفت برو حموم بدنت بو گرفته🤣🤣کلا همش ایراد گرفت بعد چن وقت بهم گفت دیگه چیزی بهم نمیگه حتی گفت وایساده جلو اینه هی سر تا پاش نگاه میکنه یه ترسی افتاده بود تو دلش 

اگه جایی مسخرت کرد بزن زیر خنده بگو خداروشکر باز منکه خیلی خوبم مثل تو.......وعیب ایراداش بگو اگه یکم غرور داشته باشه بخاطر اینکه دفع بعد ضایعش نکنی هیچجا ازت ایراد نمیگیره اما اگه بازم همینکارو کرد کم نیاری اون یه ایراد ازت گرفت جلو بقیه تو ده تا بگیر

من نمیتونم کسی رو مسخره کنم تاحالا هم هیچکس رو بخاطر قیافه و هیکلش مسخره نکردم و چند بار خواستم به ز ...

چه دل مهربونی داری 

خب میتونی از چیزای دیگه که براش مهمه ایراد بگیری

از شغلش از لباس پوشیدنش از اخلاق زشتش 

تا بهت همچین گفت بهش بگو اگر از نسر اشتباه تو من اینجوری به نسرت میام در عوض مثل تو فلان نیستم )یکی از خلاق و زشتی‌هاش رو بگو ) بزار بفهمه تحقیر شدن یعنی چی 

تا بترسه و جرات نکنه دفعه دیگه همچین بهت بگه 

اعتماد بنفست قوی باشه عزیزم تو زنی مظهر زیبایی