2777
2789
عنوان

شوهرم پیش همه بهم میگه چاق😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 6510 بازدید | 191 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم هم قد توام ازدواج کردم ۵۰ کیلو بودم ولی الان ۷۳ کیلو هستم اصلا حس نمیکنم چاقم یه مقدار اضافه وزن دارم که بنظرم خوشگل ترم کرده همسرمم میگه هر روز خوشگل تر میشی

شوهرت عن زیادی میخوره بهتره جدی باهاش صحبت کنی بزنی تو دهنش

ببین شوهرت اگه با دیدن فیلمای بقیه گفته این چیزارو بهت پس بدون لاغر کنی یا هر جور باشی فردا یه ایراد ...

اخه علاوه بر اون تو فامیلاشون همه خوش هیکل ام هستن نه شکم نه پهلو هیچی

از خط اولت خوشم اومد گفتی با 80 کیلو وزن تابم میده و...حس عشق و دوست داشتن بهم دست داد

کسی که دوست داشته باشه هیچ وقت عیبات نمیبینه کسی هم که همش به اینور اونورت گیر بده یعنی خودتو دوس نداره فقط میخاد جوری که خودش میخاد تعقیرت بده

اونا غیرت ندارن عزیزم . به شوهرت بگو وقتی جلو جمع اینجوری بهم میگی نگاه های سنگین مردای جمع و احساس میکنم . اگه غیرت داشته باشه دیگه تکرار نمیکنه . بهش بگو فرضم منو دو دست بلند کردی و چند دور چرخوندی .برام نون واب میشه . مگه شهر بازی اومدم . پاشو برو بفکر پول وپله باش . باور کن خودشو جمع جور میکنه

اره قدم ۱۶۳ کوتاه دیده میشم ولی خیلی کوتاه دیدی میشم💔📍اره دقیقا منو ابزار شوخی میبینه

من یه زمانی همین قد و وزن بودم چاق نبودم ! 

پُر بودم . به نظر شوهرت چرت و پرت میگه .

اگر جواب کامنتتو ندادم یعنی نخوندم🙂

عه اسی تقریبا همسنیم من ازت کوچیک ترم یسال 

من 47 ام ...بارهاااا گفتن لاغری خوب نیستی هیچی نداری 

یه خاستگار داشتم بیرون منو دیده بود ب مامانش گفته بود لاغره خوشم نیومد

اوایل ناراحت میشدم ..الان اصلااااا برام مهم نیس تازه میخام لاغرتر هم بشم 

خاستم بگم با ساز مردا برقصی نمیتونی زندگی کنی

زهرام ..یع خانواده ی ۶ نفره که دنیای کوچیکمن❤😉                  من حق دارم ب خودم همه جوره فش بدم ولی تو حق نداری کوچیک ترین حرف طعنه داری بزنی بهم ک بد میبینی خیییلی بد ،،،مگر ب شوخی،،برا شوخی همه جوره جنبه دارم😊

به منم همه میگن چرا هیچی نمیخوری لاغری ولی من خیلی هیکل خودمو دوس دارم و حس خوبی دارم و البته غذاهم به اندازه میخورم ژنتیکم اینه و خودمم خیلی دوس دارم نمیدونم چرا بقیه باید راجع به اندام ادم نظر بدن اخه مگه واسه شما فرقی میکنه من لاغرم یا هرچی

کسی که دوست داشته باشه هیچ وقت عیبات نمیبینه کسی هم که همش به اینور اونورت گیر بده یعنی خودتو دوس ند ...

نه اینو میدونم به شوخی میگه و البته اینم بگم چون سنش کمه حرفای نامربوط به خانواده اش هم زیاد گفته و همه میگن سنش بالاتر بره بهتر میشه گویا عمو و ‌پدرشون که الان واقعا مردای محترمی هستن اینطور بودن تو جوونی

اونا غیرت ندارن عزیزم . به شوهرت بگو وقتی جلو جمع اینجوری بهم میگی نگاه های سنگین مردای جمع و احساس ...

یه کلمه هم از دختر عروس

زهرام ..یع خانواده ی ۶ نفره که دنیای کوچیکمن❤😉                  من حق دارم ب خودم همه جوره فش بدم ولی تو حق نداری کوچیک ترین حرف طعنه داری بزنی بهم ک بد میبینی خیییلی بد ،،،مگر ب شوخی،،برا شوخی همه جوره جنبه دارم😊