بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بلند میکنه ولی نمیتونه بهش فشار میاد بخدا میبینم انقد تو خودم خجالت میکشم حرص میخورم تنهایی کریه میک ...
عزیزززم
باور کن چاق نیستی
اگ نمیتونه بلند کنه مشکل از زور اونه .. از من ب تو نصیحت هیچوخ جلو شوهر کم نیار..اصلاااا اجازه نده ازت ایراد بگیره ...
دیگ 67 یه چیز نرماله .
زهرام ..یع خانواده ی ۶ نفره که دنیای کوچیکمن❤😉 من حق دارم ب خودم همه جوره فش بدم ولی تو حق نداری کوچیک ترین حرف طعنه داری بزنی بهم ک بد میبینی خیییلی بد ،،،مگر ب شوخی،،برا شوخی همه جوره جنبه دارم😊
ای بابا .یعنی کلیپ و فیلم دوستاشو نگاه میکنه .اگه اینجوریه که کلا از این جمع های سمی فاصله بگیرید . چون فرداهم لاغر کنی باز یه چیز دیگه میبینه و یه مشکل دیگه میسازه . من نمیدونم چطور بعضی از خانمها اجازه میدن شوهراشون ورشون داره و بچرخونه شون منکه میترسم
کلااا 3.4 کیلو اضافه وزن داری شوهری ک نتونه زن 67 کیلویی رو بلند کنه شوهر نیس گ......زه
ایول راست میگه شوهر من منه ۸۰ کیلویی بلدم میکنه تو هوا تابم میده شوهرتو واسه اینکه ۶۷ کیلویی سرزنشت میکنه من شوهرم باشگاه بدنسازی داره ببین دختر خوب انقد اعتماد به نفس داشته باش به شوهرت بگو ببین تو ضعیفی نمیتونی منو بلندم کنی بقیه رو ندیدیه کلا یه کاری بکن که مثلا انگار تو از این وضعیت ناراحتی دست پیش بگیر یکم سیاست به خرج بدین😃
خب مثلا بلند کنه بچرخونه تو بغلش باشم یکی از اطرافیان نامزدشو گرفته بود بغلش کلی کلیپ باحال گرفته بو ...
شوهرت میخواد شما عیب هاشو به روش نیاری روت عیب میزاره اما بی محلش کن بگو همینه که هست دوست نداری حتما یه فکری برای خودت بکن یا اینکه شما هم بعدا بگو مثلا قدت چقدر کوتاهه یا چاقی یا لاغری آه مرد بی ادب
ایول راست میگه شوهر من منه ۸۰ کیلویی بلدم میکنه تو هوا تابم میده شوهرتو واسه اینکه ۶۷ کیلویی سرزنشت ...
از خط اولت خوشم اومد گفتی با 80 کیلو وزن تابم میده و...
حس عشق و دوست داشتن بهم دست داد
زهرام ..یع خانواده ی ۶ نفره که دنیای کوچیکمن❤😉 من حق دارم ب خودم همه جوره فش بدم ولی تو حق نداری کوچیک ترین حرف طعنه داری بزنی بهم ک بد میبینی خیییلی بد ،،،مگر ب شوخی،،برا شوخی همه جوره جنبه دارم😊
ببین شوهرت اگه با دیدن فیلمای بقیه گفته این چیزارو بهت پس بدون لاغر کنی یا هر جور باشی فردا یه ایراد دیگه میگیری اگه لاغر کردی بعدش میگه زن فلانی ببین چ توپره واس همین میگم هیچوقت جلوش کم نیار اگه بدونه نقطه ضعفته این دیگه هر جا بتونه میزنش تو سرت