2777
2789
عنوان

شوهرم پیش همه بهم میگه چاق😭💔

| مشاهده متن کامل بحث + 6510 بازدید | 191 پست

کلااا 3.4 کیلو اضافه وزن داری 

شوهری ک نتونه زن 67 کیلویی رو بلند کنه شوهر نیس گ......زه

زهرام ..یع خانواده ی ۶ نفره که دنیای کوچیکمن❤😉                  من حق دارم ب خودم همه جوره فش بدم ولی تو حق نداری کوچیک ترین حرف طعنه داری بزنی بهم ک بد میبینی خیییلی بد ،،،مگر ب شوخی،،برا شوخی همه جوره جنبه دارم😊
پس به شوهرت بگو بره باشگاه که بتونه ورت داره . شوخی کردم .آخه اینم شد غصه . مثلاً میخواد بلندت کنه ک ...

خب مثلا بلند کنه بچرخونه تو بغلش باشم 

یکی از اطرافیان نامزدشو گرفته بود بغلش کلی کلیپ باحال گرفته بودن بازم اونو دید مسخره ام کرد

تو خیلی سنگینی فلان حتی جلوی دوستش گفت

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منظورش اینه که نمیتونم بلندت کنم😭💔

خب بلند نکنه چه اجباریه 

عزیزم شما هیچ ایرادی نداری 

فقط مغز شوهرت مریضه 

دختری از دیار بلوچستان 🌴🌄🌊                                      بهترین تک بیت خطاب به خدا:                                      گفتی که گُنه کنی به دوزخ برَمت ، این را به کسی گو که تو را نشناسد🥹❤️

درسته نگهداشتن موی فر مخصوصا اکه بلند باشه خیلی سخته بخوای با سشوار و اتو هم صاف کنی سه ساعت باید جل ...

وای اره موهای منم دقیقا همینجوری بود اما کوتاه تر شوهرم عاشقشونه الان فرشون برگشته اما من چون همش تو خونه ام خیلی بهشون میرسم واس همین شوهرم که میدونست گفت حیف بود دیگه کراتین نکن موهاتو 

😂😂قابل شوما رو نداره

مبارک صاحابش 🤭

دختری از دیار بلوچستان 🌴🌄🌊                                      بهترین تک بیت خطاب به خدا:                                      گفتی که گُنه کنی به دوزخ برَمت ، این را به کسی گو که تو را نشناسد🥹❤️

خب مثلا بلند کنه بچرخونه تو بغلش باشم یکی از اطرافیان نامزدشو گرفته بود بغلش کلی کلیپ باحال گرفته بو ...

به نظرم شوهرتون باشگاه لازمتر از شماست ..باید بره انقدر وزنه بزنه زورش زیاد شه وگرنه مشکل از شمانیست از اونه که لاجون و بی زوره🤣 

کلااا 3.4 کیلو اضافه وزن داری شوهری ک نتونه زن 67 کیلویی رو بلند کنه شوهر نیس گ......زه

بلند میکنه ولی نمیتونه بهش فشار میاد بخدا میبینم انقد تو خودم خجالت میکشم حرص میخورم تنهایی کریه میکنم 

چون همه بگم چقد تو باحالی تازه از اجزای صورتم پیش دوستش و نامزدش مسخره کرد😔💔😭

بهش خیلی جدی بگو من وسیله خنده تو و خانوادت و دوستان و آشنایانت نیستم لازم شد قهر کن بذار بفهمه لازم شد ببرش مشاور تو فقط ۴ کیلو اضافه وزن داری ب این نمیگن چاق

شوهرای مردم خودشون زور و بازو دارن زنای ۸۰ کیلوییشونم بغل میکنن اکه شوهرت زورش نمی‌رسه از ضعف اونه نه چاقی تو

شاخص بی ام آی میگه اختلاف قد و وزن باید ۱۰۰ الی ۱۰۳ باشه تو الان از حداکثر وزن نرمالت فقط چهارکیلو بیشتری 

خواهر شوهر ۱۴ ساله من هم وزن تو شده والا کسی بهش نمیگه چاق بیشتر از خودت رو شوهرت کار کن

چون همه بگم چقد تو باحالی تازه از اجزای صورتم پیش دوستش و نامزدش مسخره کرد😔💔😭

یا مارو اسکل کردی. یا شوهرت رد داده یا خودت خیلی بهش رو دادی که این اجازرو به خودش میده شمارو مسخره کنه ازین به بعد شما هم اونو مسخره کن تا بفهمه کارش اشتباه