مردا زن تپل داشته باشن میگن کاش لاغر بودیزنشون لاغر باشه میگن تپل و گوشتی خوبه
کلا همیشه مرغ همسایه غازه عزیزم
یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانومِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کمکردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
من الان بیست روزه رژیمم هی میگه باسن و سینه تو اب کردی ولی شکمت سرجاشه گفتم از الان بخوای شروع کنی یه روز بگی پوستت شل شده یه روز بگی فلان شدی بگو همین الان رژیم نگیرم
تو بجای اینکه بپرسی چیکار کنم طرز فکر شوهرمو عوض کنم و این کلمه رو از سرش بندازم تا یاد بگیره جلو بقیه مسخرم نکنه اتفاقا داری تن میدی ب خواسته شوهرت که یاد بگیره سر چیزای دیگه هم مسخرت کنه تا طبق خواسته اون پیش بری؟
چاقی زیاد خوب نیست مضره اینکه باید لاغر کنی حق مسلم بدنته که باید تو سلامت کامل باشه اما لاغری غیر اصولی از اونم بدتره. تا وقتی شوهرت یاد نگرفته چجوری باهات رفتار کنه خیری از لاغری نیس موندم چرا خانوما اینجوری شدن