2777
2789
عنوان

رفتم مهریمو گرفتم عذاب وجدان دارم 😪

| مشاهده متن کامل بحث + 10206 بازدید | 216 پست
شوهر من وقتی وضعش خوب شد هار شد الان چند ساله دیگه نزاشتم پیشرفت کنه از چشم همه انداختمش همه ازش فرا ...

اخلاقذو‌رفتارش خوب بود برات خرج میکرد؟من که اصلا هیچ چیزش خوب نبود خرجم نمی‌کرد نه کاری نه باری نه شغلی  اینقد مراعاتش کردم گفتم نداده تازه رفته خیانتم کرده 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=358733411]اخلاقذو‌رفتارش خوب بود برات خرج میکرد؟من که اصلا هیچ چیزش خوب نبود خرجم نمی‌کرد نه کاری نه باری نه ش ...[/QUOTبد نبود خیلی دوسم داشت همه حسرت زندکیمو داشتن بهترین خونه زندگی وسرولباسو داشتم کم کم ذات واقعیشو نشون داد

نه بابا این بلند شده بود رفته بود خواستگاری یه دختر پیر همسن ننه ش اونام اومده بودن تحقیقات دستش روش ...

واقعا خیلی سخته.خدا لعنتش کنه.من که شوهرم اون زنه رو میخاست عقد دائم‌کنه گفتمش مهریمو بده طلاقمو بده هر گروهی میخای بخور.اونم از شوهرش طلاق گرفت اومد خودشو آوار کرد رو زندگی من که آب خدا رو هم نداشتم

[QUOTE=358733411]اخلاقذو‌رفتارش خوب بود برات خرج میکرد؟من که اصلا هیچ چیزش خوب نبود خرجم نمی‌کرد نه ...

من که هیچی برام نکرده  حتی لباسای مردمو میپوشیدم مراعاتش کردم گفتم نداره آخرم اینجور کرد .قدرمو نتونست همه هم طردشون کردن

[QUOTE=358734122]من که هیچی برام نکرده  حتی لباسای مردمو میپوشیدم مراعاتش کردم گفتم نداره آخرم اینجور کرد .قدرمو ...[/QUOTEشوهر خیلی منو عذاب میده همین الان ولی وضع مالیمون خوبه یکی ازدخترام ازدواج کرده جهاز خوب دادم 

شوهر منم همینه خانوادش فقط ازش میچاپن ولی نگاش نمیکنن پدرومادر من خیلی هواشو دارن و احترام میزارن به ...

خوشبخت باشی قشنگ مهربونم 😘💚

خانمهای کم سن و سال و ترجیحا مجرد  تاپیکام شرکت نکنید من ازشنیدن حرفای شعارگونه و بچگونه   خسته ام  .......!

اگه نمیخای طلاق بگیری حق طلاق ازش بگیر مهریتم ازش بگیر.یه تعهد چیزی محکم کاری کن یه بار دیگه جرات نک ...

متاسفانه مرزهای سادگی هم رد کردم .. دلم میسوزه 

خانمهای کم سن و سال و ترجیحا مجرد  تاپیکام شرکت نکنید من ازشنیدن حرفای شعارگونه و بچگونه   خسته ام  .......!

[QUOTE=358734122]من که هیچی برام نکرده حتی لباسای مردمو میپوشیدم مراعاتش کردم گفتم نداره آخرم اینجو ...

دیگه اگه بخوای جداشی روزندگی دخترتم تاثیرداره  مادربودن خیلی سخته ...  انشالله ک دخترت غرق خوشبختی و خودتم ازالان ب بعدغرق درارامش باشی😘

اگه نمیخای طلاق بگیری حق طلاق ازش بگیر مهریتم ازش بگیر.یه تعهد چیزی محکم کاری کن یه بار دیگه جرات نک ...

طلاقم نمیده خیلی تلاش کردم تعهد گرفتم اون خودش قبول نداره خیانت کرده روزی یه دروغ سرهم میکنه از نظر خودش همه چی تمومه کلی ادعا داره ولی خب دیگه مشتش واشده کسی ادم حسابش نمیکنه

واقعا خیلی سخته.خدا لعنتش کنه.من که شوهرم اون زنه رو میخاست عقد دائم‌کنه گفتمش مهریمو بده طلاقمو بده ...

اب خدا 😁😁😁   خدا لعنتشون کنه بمیرم واسه دردی ک کشیدی 😭 عزیزدلمممم  خداهم پشتشه چون حلاله این کار کثیف😊 منطق خدا اصلا توکتم نمیره ازیه طرف میگه زن حساسه از یه طرف میگه ۴تارو بیارید سرش 

2810