2777
2789
عنوان

رفتم مهریمو گرفتم عذاب وجدان دارم 😪

| مشاهده متن کامل بحث + 10206 بازدید | 216 پست
بهش فشار اومده بود . حرص نخور دامادا همه همینن

شوهرم میدونی چ شخصیتی داره غزالع؟ اگه چهارانگشت عسل بزاری دهنش گازمیگیره اصلااااااا خوبی ب چشمش نمیاد  قدرنشناسه اصن خوبی و نمیفهمه ینی خودتم بکشی واسش میگه خواستی نکشی  همین بابام انقد بش کمک کرد و احترام بش گذاشت ... افتاد زندان سر یه درگیری  خانوادش نرفتن سراغش بابام سند همین خونمون و برد ازادش کرد  انقد کمکش کرد  مامانم خیلی احترامش میکرد حتی خانواده خودش ... فامیل من ... اصلا شعور و شخصیت سالمی نداره ...

خانمهای کم سن و سال و ترجیحا مجرد  تاپیکام شرکت نکنید من ازشنیدن حرفای شعارگونه و بچگونه   خسته ام  .......!

همش دلم میخواد برم بهش بدم پول زحمت و عرقی ک میریره ولی یادم میاد ب هرزه ها چقد پول میداد یادم می ...

شوهر منم خیانت کرد طلاقمو گرفتم . دوتا بچه دارم پیش خودمم.با آدم خیانت کار رفیق باز بیکار سر به هوا نمیشه زندگی کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه عزیز نگران نباش اتفاقا مردها زود یادشون میره

وقتی ک خیانت های مکرر جنسی و عاطفی اونم توبارداری میکرد ! سرزایمان ولم کرد رفت اصلا نیومد سراغمون حتی مرخصمون نکرد 

حای ی شاخه گل نیاورد 

وقتی بم میگفت تورو واسه حمالی میخوام عشقو با اون هرزه ها تجربه کردم خوبت میکنم 

وقتی اواره کوچه خیابونمون کرد 

وقتی شبا اصلا خونه نمیوند و فشار زندگی رومن و دوتابچه بود 

ـهیچوقت عذاب وجدان گرفت؟ مثلا بگه این زندگی دیگه ب درد نمیخوره؟  یا ناراحت شد ک من بعداز خیانتش بخاطر استرس خیلی زیاد مشکل قلبی پیداکردم و لرزش دست ؟ ضعف اعصاب شدید ؟ سردردهای عصبی ک مشکوک ب ام اس بودم و هنوزم مشکوکم ؟  گریه های شب تاصب ؟   هیچوقت حس الان منو داشت ک ازخودش بپرسه  با این کارام دیگه این زندگی ب دردمیخوره یا نه؟ 

خانمهای کم سن و سال و ترجیحا مجرد  تاپیکام شرکت نکنید من ازشنیدن حرفای شعارگونه و بچگونه   خسته ام  .......!

اگه مردی از زنش تنفر داشته باشه هر طور شده طلاقش میده وقتی این حرفو میزنی یعنی دوست داره مطمئن باش

من ک دوسش ندارم اصلااااااا 

منم مثل توپ .طلاق گرفتی ؟شوهرت زن گرفت؟

ن نگرفته پلیین تر بخون نوشته همه چیو

نه بعد کلی داستان تعهد داد هنوز هستم متافانه بخاطر بچه هام

ولی موندن کار درستی نیست  قبول داری؟ هوووووف

شوهرم میدونی چ شخصیتی داره غزالع؟ اگه چهارانگشت عسل بزاری دهنش گازمیگیره اصلااااااا خوبی ب چشمش نمیا ...

شوهر منم همینه خانوادش فقط ازش میچاپن ولی نگاش نمیکنن پدرومادر من خیلی هواشو دارن و احترام میزارن بهش ولی نمک نشناسه . البته بلده خودشو جا کنه پیش خانوادم اونام باهاش خوبن   اهل خیانت و چیزای دیگه نیست  پاکه پاکه

2810