2777
2789
عنوان

رفتم مهریمو گرفتم عذاب وجدان دارم 😪

| مشاهده متن کامل بحث + 10206 بازدید | 216 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اره واسه مهریه بچه روبرده هنوز رای نیومده ک ببرم اجرای احکام این سرازخود و پیش پیش رفته مهریه داده ...

می خواد برگردی چون بابات شرط گذاشته باید مهریه رو بدی تا بزارم بیاد رفته جلو جلوو ریخته ، به هارت و پورتش نگاه نکن ، این الان از خداشه تو برگردی

می خواد برگردی چون بابات شرط گذاشته باید مهریه رو بدی تا بزارم بیاد رفته جلو جلوو ریخته ، به هارت و ...

عزیزم کاش اسمتو میدونستم  نمیدونم چی صدات کنم  حالت خوبه 😘  اینقد خوشحال میشم توهمه تاپیکام ازاول تا الان همیشه میای سر میزنی 

امیدوارم دلیلش این باشه ... ولی این زندگی دیگه یذره هم مث زندگی ادمیزاد نمیشه ب قول یه کاربری   اینده ی قشنگی واسش نمیبینم  .... راهو ازول اشتباه رفتم  خودمو سرزنش نمیکنم ولی خودمم مقصر میدونم بخا‌طر ضعیف بودنم  ک پیرو تصمیمات بابامم  ک خودم اختیار تصمیم گیری ندارم ک نمیتونم خوب و از بد تفکیک کنم واسه خودم

خانمهای کم سن و سال و ترجیحا مجرد  تاپیکام شرکت نکنید من ازشنیدن حرفای شعارگونه و بچگونه   خسته ام  .......!

همش دلم میخواد برم بهش بدم پول زحمت و عرقی ک میریره ولی یادم میاد ب هرزه ها چقد پول میداد یادم می ...

مهریه حقت بوده نوش جونت 

حالا اگ یه مردی بود قدرتو میدونست و وضع مالیش خوب نبود یچیزی ولی اینو باید بگیری پس اندازکنی

عزیزم کاش اسمتو میدونستم نمیدونم چی صدات کنم حالت خوبه 😘 اینقد خوشحال میشم توهمه تاپیکام ازاول ت ...

سلام عزیزم اسمم مریمه ، خب دستتم بستس ، راه چاره ای نداری ، آدم بچه دار اسیر بچه شه 

حق با پدرته

چون خرجت نمی کرد می‌برد جائ دیگه خرج می‌کرد

الانم حق با باباته ببر بده به لباس و آرایش و ژل و بوتاکس و به خودت برس

مشاور هم برو احتمال داره افسردگی گرفته باشی 

اتفاقا پدرت عاقله

اره قلبم از صب انقد تیرمیکشه من مشکل قلبی گرفتم سرخیانت شوهرم اصلا نباید استرس و شک بم وارد شه چن ...

آخ اگه میدونستی ک تمام دنیام ارزششونداره ک حرص بخوریو خودتو مریض کنیو ب بچه هات استرس واردبشه

مهریتون چقده؟

۵۰سکه و ۱۰ مثقال طلا و ۱۰۰ تومن نقد  ارقام طلا رو یادم نیست دقیق 

خانمهای کم سن و سال و ترجیحا مجرد  تاپیکام شرکت نکنید من ازشنیدن حرفای شعارگونه و بچگونه   خسته ام  .......!

حق با پدرتهچون خرجت نمی کرد می‌برد جائ دیگه خرج می‌کردالانم حق با باباته ببر بده به لباس و آرایش و ژ ...

خرجم میکرد اتفاقا من کاملا ازنظرمالی و استقلال تورفاه بودم خرج ژل و لباس و ارایش و همه رو کامل میداد یکی ازدلایلم واسه برگشتم رفاه مالی بچه هام بود  مطمئنم بعدها میپرسن چرا مارو از رفاه خانه پدر  اواره فقر و تنگی و بدبختی کردی  

آخ اگه میدونستی ک تمام دنیام ارزششونداره ک حرص بخوریو خودتو مریض کنیو ب بچه هات استرس واردبشه

من اصلا مریضم  بیماری قلبی دارم از بارداری دومم   کاش یکم ب خودم رحم میکردم 

حق با پدرتهچون خرجت نمی کرد می‌برد جائ دیگه خرج می‌کردالانم حق با باباته ببر بده به لباس و آرایش و ژ ...

افسردگی و همیشه داشتم  ولی پنهان .. مثلا خیلی گریه میکنم 😐 بیخوایی شدید دارم  افکارخودکشی دارم  دکترم رفتم ولی بم گفت  کاملا طبیعیه این علایم بعداز گذروندن اون مشکلات و زایمان  داروهامو خودم قطع کردم گفتم حتی یک درصدتاثیر رو شیرم نزاره  

2810