2777
2789
عنوان

رفتم مهریمو گرفتم عذاب وجدان دارم 😪

| مشاهده متن کامل بحث + 10206 بازدید | 216 پست
بهش فشار اومده بود . حرص نخور دامادا همه همینن

شوهرم میدونی چ شخصیتی داره غزالع؟ اگه چهارانگشت عسل بزاری دهنش گازمیگیره اصلااااااا خوبی ب چشمش نمیاد  قدرنشناسه اصن خوبی و نمیفهمه ینی خودتم بکشی واسش میگه خواستی نکشی  همین بابام انقد بش کمک کرد و احترام بش گذاشت ... افتاد زندان سر یه درگیری  خانوادش نرفتن سراغش بابام سند همین خونمون و برد ازادش کرد  انقد کمکش کرد  مامانم خیلی احترامش میکرد حتی خانواده خودش ... فامیل من ... اصلا شعور و شخصیت سالمی نداره ...

خانمهای کم سن و سال و ترجیحا مجرد  تاپیکام شرکت نکنید من ازشنیدن حرفای شعارگونه و بچگونه   خسته ام  .......!

همش دلم میخواد برم بهش بدم پول زحمت و عرقی ک میریره ولی یادم میاد ب هرزه ها چقد پول میداد یادم می ...

شوهر منم خیانت کرد طلاقمو گرفتم . دوتا بچه دارم پیش خودمم.با آدم خیانت کار رفیق باز بیکار سر به هوا نمیشه زندگی کرد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میشه عزیز نگران نباش اتفاقا مردها زود یادشون میره

وقتی ک خیانت های مکرر جنسی و عاطفی اونم توبارداری میکرد ! سرزایمان ولم کرد رفت اصلا نیومد سراغمون حتی مرخصمون نکرد 

حای ی شاخه گل نیاورد 

وقتی بم میگفت تورو واسه حمالی میخوام عشقو با اون هرزه ها تجربه کردم خوبت میکنم 

وقتی اواره کوچه خیابونمون کرد 

وقتی شبا اصلا خونه نمیوند و فشار زندگی رومن و دوتابچه بود 

ـهیچوقت عذاب وجدان گرفت؟ مثلا بگه این زندگی دیگه ب درد نمیخوره؟  یا ناراحت شد ک من بعداز خیانتش بخاطر استرس خیلی زیاد مشکل قلبی پیداکردم و لرزش دست ؟ ضعف اعصاب شدید ؟ سردردهای عصبی ک مشکوک ب ام اس بودم و هنوزم مشکوکم ؟  گریه های شب تاصب ؟   هیچوقت حس الان منو داشت ک ازخودش بپرسه  با این کارام دیگه این زندگی ب دردمیخوره یا نه؟ 

خانمهای کم سن و سال و ترجیحا مجرد  تاپیکام شرکت نکنید من ازشنیدن حرفای شعارگونه و بچگونه   خسته ام  .......!

اگه مردی از زنش تنفر داشته باشه هر طور شده طلاقش میده وقتی این حرفو میزنی یعنی دوست داره مطمئن باش

من ک دوسش ندارم اصلااااااا 

منم مثل توپ .طلاق گرفتی ؟شوهرت زن گرفت؟

ن نگرفته پلیین تر بخون نوشته همه چیو

نه بعد کلی داستان تعهد داد هنوز هستم متافانه بخاطر بچه هام

ولی موندن کار درستی نیست  قبول داری؟ هوووووف

شوهرم میدونی چ شخصیتی داره غزالع؟ اگه چهارانگشت عسل بزاری دهنش گازمیگیره اصلااااااا خوبی ب چشمش نمیا ...

شوهر منم همینه خانوادش فقط ازش میچاپن ولی نگاش نمیکنن پدرومادر من خیلی هواشو دارن و احترام میزارن بهش ولی نمک نشناسه . البته بلده خودشو جا کنه پیش خانوادم اونام باهاش خوبن   اهل خیانت و چیزای دیگه نیست  پاکه پاکه

2810