2777
2789

من عروس بزرگم تقریبا دو ساله ک ازدواج کردم همه خرج و مخارج ازدواج مونو خود شوهرم داد و دریغ از ی هزار تومنی از سمت خونواده شوهر 

حالا بردار شوهر دومیم با ی دختره دوسته ک قراره ب زودی نامزد شن بعد اونروز مادر شوهرم زنگ زده به شوهرم و گفته که اره نامزد داداشت برا منو آبجیات لباس خریده اینقد دختر خوبیه خیلی هوامونو داره این حرفا ره برا این گفته ک یعنی زن تو برا ما چیزی نمیخره یا اینکه نمیاد حمالی مارو بکنه 

بنظرتون با این مادر شوهر عوضی چجوری رفتار کنم ک اینقد نخواد رابطه منو شوهرمو خراب کنه 

خدا بداند کافیست❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

این بماند ک اوایل چقد.ب من بی احترامی کردن چ خودش چ دختر بزرگش 

الان ما با خواهر شوهر بزرگم قطع ارتباطیم بخاطر بی احترامی که ب من کرده و اینا ماتحت شون بیشتر ازین سوخته ک پسرشون بخاطر من با خواهرش قطع ارتباط کرده

خدا بداند کافیست❤️

خیلی جالبه برام،همه ی تا پیکای مادرشوهری یه جوره،همه خرجارو شوهرشون کرد یه هزاری خونواده ی شوهر خرج نکردن،میخوان بین زن و شوهرو بهم بزنن،،،

واقعا برام جای سواله ها،همشون یه جورن،

سکوت کنین،اهمیت ندین

هر روز آخه بیشتر و بیشتر میشه اینکاراش یا مثلا میاد میگه اره پسر فلانی برا مامانش طلا خرید نمدونم فلان کارو کرد اما تو برا من نکردی قبلا اینجوری نبودیااااا منظورش اینه یعنی من پسرشو پر کردک

خدا بداند کافیست❤️

برای منم میگفتن همچین چیزایی که اره فلانی زندگی جمع کنه فلانی به درد ما میخوره ذره ای برام اهمیت نداشت همون فلانی جونشون تا عقد بود خووووب اینا رو دوشید بعد عروسیش بقول خودش همشونو نشوند سرجاشون حالا ناله میکنن فلانی ال کرد بل کرد بازم من ذره ای برام اهمیت نداره و هیچوقت جوابشونو نمیدم

خیلی جالبه برام،همه ی تا پیکای مادرشوهری یه جوره،همه خرجارو شوهرشون کرد یه هزاری خونواده ی شوهر خرج ...

خب فقط اونا دلشون پره و تاپیک میزنن

برای عبور از ترسهایت با آنها مواجه شو  
2810