2777
2789
عنوان

با همچین مادر شوهری چجوری باید برخورد کرد 😮‍💨

| مشاهده متن کامل بحث + 761 بازدید | 62 پست
این بماند ک اوایل چقد.ب من بی احترامی کردن چ خودش چ دختر بزرگش الان ما با خواهر شوهر بزرگم قطع ارتبا ...

بابا ولش کن به شوهرتم‌ اگه چیزی گفت بگو من‌ همون‌پول رو میرم‌برا خودم مانتو میخرم مگه بیکارم برا بقیه بخرم

و اینکه چه جاری خودشیرینی داری نرسیده چه‌کارا میکنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
خیلی جالبه برام،همه ی تا پیکای مادرشوهری یه جوره،همه خرجارو شوهرشون کرد یه هزاری خونواده ی شوهر خرج ...

😐😐والا برا من که عین واقعیته بقیه رو نمیدونم 

بخاطر همینم شوهرم زیاد بهشون اهمیت نمیده چون ازشون کینه داره

خدا بداند کافیست❤️
آدم حسابش نکن حالا من یه سوال دارم اگه اول خواستگاری مادر پسره بگه چادر سرش کنه دختره اگه میشه وتو م ...

عمرا قبول کنم

امتیازات شما رو پسندیدن به فکر چادر بودن میرفتن جای دیگه

بی خیال برای خودت زندگی کن

فردا روزی میبینی برای حرف شما تره ام خرد نمیکنن میشی پر از عقده دوراز جونت

بنظرم تو زندگی هوای شوهرو داشته باشی جوری بشه ک اون واست بمیره دیگ مهم نیس کی چی میگه پشت سرت حتی عزیزترین کس شوهر...

ی بنده خدایی میشناسم چنان ب شوهرش اقتدار میده با سیاسته ک اگ یک نفر از فامیلای خودش خصوصا خانواده مرده چیزی بگ چنان از زنش حمایت میکنه ک بیا و ببین

فقط 12 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چهارمین کاربریمه (جدیدالترکیده هستم)خدابعضیا رو افرید که تو نی نی سایت بقیه رو بترکونن خداقوت پیغمبرای سایت😐🤌 شاید قرار نیست بهم نی نی بدی پس بهتره انقدر التماستو نکنم🙂❤️ خودت ک دیدی اوضاعو ....!! تیکربارداری نیست!! به بارداری تو این ماه امیدداشتم زدم که جلو چشمم باشه که اگ واقعا باردار میبودم الان چندوقتم میشد😔💔 یاامام رضا زائرخودت جوراب بچه نذری رو داد یهویی پس چرا هیچی نشد؟؟؟ 
برای منم میگفتن همچین چیزایی که اره فلانی زندگی جمع کنه فلانی به درد ما میخوره ذره ای برام اهمیت ندا ...

منم همینکارو میکنم ببینم عروس جون جونیش چیکار میکنه براش

خدا بداند کافیست❤️
2810