2777
2789
عنوان

خستگی در بارداری

20 بازدید | 5 پست

بچه ها من رفتم تو ۸ ماه 

ولی تا یکم کار میکنم یه غذایی میپزم یه جارو میکنم سریع کمردرد میگیرم خسته میشم جونم در میره

طبیعیه؟ کارکردن که ضرری نداره؟ شماها چجوری هستید؟ 

راستی من بیرون نمیرم برای پیاده روی ولی تو خونه خب هم بچه کوچیک دارم کاراش هست هم خب کارای خونه و آشپزی هست میشه جایگزین بشه با پیاده روی بارداری یا باید اونم جدا برم؟

فقط 8 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

من ماه نه ام،یکسره یکجا دراز کشیده افتادم،یکم سرپا میشم حتی در جده چند دقیقه شکمم سفت میشه و تکرر ادرار و خسته،همش میگم بعدها زایمان خوابالو تنبل نمونم نتونم به بچه و زندگی برسم!!

من ۱۰ هفته باردارم 

دیروز سوزش معده داشتم 

امروز سرفه میکنم زیر دلم درد میگیره ول میکنه 

طبیعیه؟  

از تجربیاتتون بگین دلم آروم شه 

زود میگذره؟

ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍ

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من ۱۰ هفته باردارم دیروز سوزش معده داشتم امروز سرفه میکنم زیر دلم درد میگیره ول میکنه طبیعیه؟ از تج ...

اره عزیزم دوران سختیه ماهای اول بارداری سخت تره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2805
من ماه نه ام،یکسره یکجا دراز کشیده افتادم،یکم سرپا میشم حتی در جده چند دقیقه شکمم سفت میشه و تکرر اد ...

اوه اوه 

بچت چیه؟ چند کیلو اضافه کردی

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اوه اوه بچت چیه؟ چند کیلو اضافه کردی

اتفاقا زیاد اضافه نکردم،و شکمم خیلی کوچیک نسبت به نه ماه،بقیه رو که می‌دیدم تو هفت ماه این اندازه شکم داشتن،وزن بچه رو جدیدا نرفتم بگیرم ببینم رشد خوبی داشته یا نه،دو هفته دیگه میرم