2777
2789
عنوان

ضربه خوردن به سر کودک

| مشاهده متن کامل بحث + 134 بازدید | 24 پست
از ارتفاع نزدیک یک متر با سر خورد رو سرامیک وقتی به زور ۱ سالش بود هیچیش نشد ما بچه زیاد می شناسیم س ...

یکم خیالم راحت شد ممنون که دلمو آروم کردی.

من متاسفانه یکم وسواس دارم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اگه خدایی نکرده به سر آسیب جدی بخوره استفراغ و بیقراری و خونریزی از گوش و ... داره 

وقتی خدا رو شکر بچه ات چیزیش نیست دیگه از چی نگرانی؟

هرچقدر هم که مواظب باشی تا بچه ها بیان بزرگ بشن هزار بار اینجور اتفاقا میفته ، حالا ترمز ماشین باشه یا افتادن از روی تاب یا لیز خوردن یا ...  چه فرقی میکنه

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

دختر دومم سه چهار ماهش بود، کولیک داشت داشتم روی دستم تابش میدادم آروم بشه، همون لحظه شوهرم نزدیک من خم شد چیزی از زمین برداره که سر بچه خیلی خیلی محکم خورد تو آرنج شوهرم 

یعنی ضربه اینقدر محکم بود که حتی آرنج شوهر درد گرفت و کنار سر بچم اندازه یه گردو ورم کرد و اومد بالا   

ولی چون بچه دوم بود دیگه غیر عذاب وجدان و آروم کردن بچه کار دیگه ای نکردم 

خدا از ماست، خدا با ماست، خدا امید برا فرداست. خدا با ظلم می جنگه، خدا مفهوم آزادی‌ست...

دختر دومم سه چهار ماهش بود، کولیک داشت داشتم روی دستم تابش میدادم آروم بشه، همون لحظه شوهرم نزدیک من ...

اخی الهی عزیزم.

ایشالا که خدا حفظشون کنه.

منم پسرم بچه دومه