2777
2789
عنوان

زردی نوزاد دوماهه

97 بازدید | 18 پست

سلام خانوما من دخترم دومااهشه هنوز یکم زردیش مونده زردیش رو 9 هست الان. آزمایش تیروئیدش نرمال بود عفونت ادراری هم نداره. هم شیر خودمو میدم هم شیر خشک. هی اطرافیان میگن چرا زرده. صورتش یکم زرد مونده. تجربه ای داشتین؟ چیکارکنم زود بره

شیر زیاد بخوره میره 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

صورتش زرده یا چشماش ؟ 

شاید فقط رنگ پوستش اینجوریه

کاربر نازنین و‌ مودب سایت 🎀🫠 یبار اومدم سایت ، میخواستم کامنت یه کاربر حق‌گو رو لایک کنم نشد ، چون حتما باید ثبت نام میکردم ، موقع عضویت یه اسم الکی زدم همین <بدبخت۰۰۹> ازون به بعد موندگار شدم تو سایت ولی نشد اسم کاربریم عوض کنم 😁🥲

2805

منم دخترم اینجور بود اگه پنجره داری خونت آفتاب گیره روز که آفتاب میفته روی فرشا بزارش زیر نور آفتاب که از پنجره میخوره رو فرش من یکی بهم گفت انجام دادم دخترم خوب شد مال من تا ۳ ماهگیش زرد بود 

پروردگادا دلتنگ فرزندانم هستم💔معجزه ای کن ...یک نگاه ،یک لبخند و یک آغوش از سمتشان ... 

چشاش روزای اول زرد بود الان کاملا سفید شده الان یکم صورتش مونده

خوب میشه چیزی نیست بنظرم

کاربر نازنین و‌ مودب سایت 🎀🫠 یبار اومدم سایت ، میخواستم کامنت یه کاربر حق‌گو رو لایک کنم نشد ، چون حتما باید ثبت نام میکردم ، موقع عضویت یه اسم الکی زدم همین <بدبخت۰۰۹> ازون به بعد موندگار شدم تو سایت ولی نشد اسم کاربریم عوض کنم 😁🥲

واسه ما طولانی شده من روزای اول ترنجبین ندادم بعدش شروع کردم

مداومت کن هم خودت بخور هم نی نی اگه اذیت نمیشه

فقط 41 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
یه صلوات برای سلامتی نی نیم میفرستین لطفاً 🌷🙏 تیکر تولد یک سالگی همین نی نی 🤭😍
2810