2777
2789
عنوان

میخوام وزن کم کنم بنظرتون این قدر کالری خوردن در روز کافیه❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 42 پست

اگر میخوای وزن کم کنید نباید همه کالریت رو مصرف کنی.اگر کالریت ۱۳۶۴ هست ۵۰۰کالریت باید بمونه که وزن کم کنی...کسی همه کالریش رو مصرف می‌کنه که بخواد تثبیت وزن انجام بده برای شوک بیشتر هم میتونی هفته ای یک روز رو کالری ۵۰۰بگیری که خیلی خوب جواب میده

اره منم هرچی میکنم چاق نمیشممممم😭😭😂😂کجاش خوشبحالممممم

وای من و بگو ۱ ماه شوهرم سربازی رفته بود آموزشیش الانم رفته اون یک ماه که ازم دوربود کلا افسرده شده بودم زرتی نوشابه میخوردم ۶ کیلووووووووووووووووووووو اضاف کردم وگرنه ۶۲ کیلو بودم😂😭

آرامش یعنی نگاه به گذشته و شکر خــدا ، نگاه به آینده و اعتماد به خــدا ️🪐🌱🪐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین برای وزن کم کردن کالری دریافتیت باید از کالری که میسوزونی کمتر باشه یعنی کالری که مصرف میکنید ت ...

توی ورزش و رقص و حلقه نهابت ۳۵۰ کالری از بین ببرم من که نمیتونم توی روز فقط و فقط ۳۰۰ کالری مصرف کنم اونجوری کل بدنم داغون میشه

وای من و بگو ۱ ماه شوهرم سربازی رفته بود آموزشیش الانم رفته اون یک ماه که ازم دوربود کلا افسرده شده ...

ابجی اون اضافه وزنتو بده به من😭😭😂خندم گرفته من دنبال چاقیم خودمو هم میکشم چاق نمیشم 

توام رژیم میگیری 

اگر میخوای وزن کم کنید نباید همه کالریت رو مصرف کنی.اگر کالریت ۱۳۶۴ هست ۵۰۰کالریت باید بمونه که وزن ...

من توی برنامه زدم هدفم لاغریه و این حجم از کالری رو برام آورده امشب تصمیم دارم همشو مصرف نکنم و اون صد تا رو بزارم و نخورم 

یعنی ۱ روز در هفته فقط توی طول روز ۵۰۰ کالری بخورم؟

ولی همه میگن زیر هزار خوب نیست

ابجی اون اضافه وزنتو بده به من😭😭😂خندم گرفته من دنبال چاقیم خودمو هم میکشم چاق نمیشم توام رژیم میگ ...

آره حالا خواهر شوهرم پیشنمه اون لاغره میخواد تا عید ۴۵بشه حداقل ۳۸ کیلو هستش ۱۴ سالشه من بهش میگم خوب ببین میدونی چی میشه تا عید من کل چربیام رو میدم تو تا وزنت بره😂

توی ورزش و رقص و حلقه نهابت ۳۵۰ کالری از بین ببرم من که نمیتونم توی روز فقط و فقط ۳۰۰ کالری مصرف کنم ...

منم تجربه لاغری داشتم 

رقصیدن عالیههه مخصوصا اذری یا کلا رقصی که تحرکش بالاست 

مطمئن باشین زود لاغر میشین 

با روزی دوساعت

راهنمایی غلللط 😑😑کالری کاهش👉 میشه وزن بدن ضربدر ۲۰ و‌منهای ۲۰۰ کالری تثبیت وزن بدن ضربدر ۳۰

وای خدایا حرفتون کاملا درست بود الان که زدم من باید همون چیزی که برنامه گفته رو انجام بدم برنامه کلم پیچ عالیه بقران نوشته ۱۳۶۴ کالری مورد نیاز که من امروز ۱۱۶۷ رو خوردم و یعنی بقیش رونمیخورم دیگه 

خدایا بقیه برنامه ها کالری مورد نیاز رو زده بودند ۲۰۰۰ و خورده ای بدون اینکه بپرسن برای لاغری هست یا تثبیت یا اضافه وزن کردن باورم نمیشه واقعا عالیه عالی

من توی برنامه زدم هدفم لاغریه و این حجم از کالری رو برام آورده امشب تصمیم دارم همشو مصرف نکنم و اون ...

اگر توانایش رو نداری انجام نده،من خودم نزدیک یکسال هست دارم انجام میدم ۴۰کیلو کم کردم وخداروشکر راضی هستم برنامه کرفس رو دانلود کن تلگرام هم کرفس چت بچه ها هستن هم انگیزه میگیری هم میتونی کمک بگیری وازتجربیات دیگران استفاده کنی

کالریتان باید زیر هزار ۷۰۰ ۸۰۰ باشه این برا تثبیته

چرا وقتی اطلاع ندارید میگید ؟؟؟ 

کالری زیر ۱۲۰۰ خطرناکه 

مگه در مواردی ک تو حالت فست زیر ۱۰۰۰ باشه اونم در حالی ک این کالری کم شده تو روزهای دیگه تقسیم و ..

منم تجربه لاغری داشتم رقصیدن عالیههه مخصوصا اذری یا کلا رقصی که تحرکش بالاست مطمئن باشین زود لاغر می ...

اره باید رقصم رو ببرم بالا تایمش رو مرسی که انگیزه میدین بهم شما چند کیلو تی چ مدت کم کردید؟

اول از همه آب جوشیده بخورید مقدار آب مصرفی تون خیلی زیاد آب رو فقط موقع عطش میل کنید

آره بخدا همین الان دارم از تشنگی میمیرم😂

چرا وقتی اطلاع ندارید میگید ؟؟؟ کالری زیر ۱۲۰۰ خطرناکه مگه در مواردی ک تو حالت فست زیر ۱۰۰۰ باشه اون ...

متاسفانه یکسریا ندونسته فقط میگن😄