2777
2789
عنوان

دوستم حسابداری قبول شده خیلی فخر میفروشه

| مشاهده متن کامل بحث + 9353 بازدید | 629 پست
امسال قلم چی نوشتم اشغالی بود الان کلاسای عظیمی برای زیست شجاعی برای فیزیک و فراهانی برای شیمی رو ثب ...

من واقعا نمی فهمم عزیزم تو باید خیلی محکم تر از اینا باشی دوستای من پزشکی یه شهر دورافتاده قبول شدن من اصلا حسودیم نشد چون هدفم اولا پزشکی بود دوما جای خوب و اینکه آره عزیزم شما تلاشت رو بکن قبولی هر سوالی هم داشتی درخدمتم درضمن من ورودی ۴۰۲ هستم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قرار نیست نظر من و شما یکی باشهبه همین راحتیبله از نظر من یکسال هم یکسالهاگه هجده سالگی میرفت دانشگا ...

این طرز فکرت خیلی  اشتباهه اگه اینجوری باشه اونی که ۱۵ سالگی ازدواج کرد و ۱۸ زایید از بقیه ماها خیلی جلوتره الان😐 خیلیا ۳۰ سالگی پا میشن کنکور مجدد میدن 

وای از این عمر که با می‌گذرد، میگذرد :)

بیکاری خوبه اونقت عمرش چی؟ بیکار باشی با یه لول پایین این مد نظر شماست

مگه قراره بیکار باشن؟خب تلاش میکنن کار پیدا کنن

ینی چون شما بدت میاد دیگه بازار کار نداره؟

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادیه.
من حاضرم برم دورافتاده ترین ولی فقط پزشکی باشم :)))))))))برام دعا کن

شما هم اگه پزشکی میخوای نیا نی نی سایت وقتت نره تا کنکور اردیبهشت چیزی نمونده 

وای از این عمر که با می‌گذرد، میگذرد :)

جهان سومی نیست اتفاقا ارزش زمان رو میدونم و اینم میدونم عمر چقدر مهمه جهان سومی ینی ادمای این تاپیک ...

اها ارزش زمان از نظر تو یعنی اینکه ادم هر جور شده بره دانشگاه!

دقیقا از همون قماشی هستی که میگن هر طور شده باید زود ازدواج کنی و زمان از دست ندی. مهم نیست طرف خوب باشه یا نباشه! مطابق معیارات باشه یا نباشه! 

نه عزیزم شما متاسفانه ذهنیتت مال ۱۰۰ سال پیشه

این طرز فکرت خیلی اشتباهه اگه اینجوری باشه اونی که ۱۵ سالگی ازدواج کرد و ۱۸ زایید از بقیه ماها خیلی ...

همونو به خدا من الان ازدواج بخام کنم با یه دیپلمه ازواج میکنم ولی اگه 7ماه بخونم و پزشکی قبول بشم با یه پزشک خیلییییی تاثیر داره 

حق داره بخنده تلاش کرده رشته خوب آورده شما هم حسادت نکن یا ترک تحصیل کن یا بشین بخون از دوستت هم راه ...

حسابداری رشته خوبیه؟🤣

مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤                         باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                          
این طرز فکرت خیلی اشتباهه اگه اینجوری باشه اونی که ۱۵ سالگی ازدواج کرد و ۱۸ زایید از بقیه ماها خیلی ...

نخیر درباره ازدواج این نظرو ندارم ازدواج چیه اصلا؟

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادیه.
2810