یعنی مادربزرگام سادات بودن از سادات حسینی و قایم مقامی
من نمیدونم ، ساداتی ها مگه چجوری ان 🤔
کاربر نازنین و مودب سایت 🎀🫠 یبار اومدم سایت ، میخواستم کامنت یه کاربر حقگو رو لایک کنم نشد ، چون حتما باید ثبت نام میکردم ، موقع عضویت یه اسم الکی زدم همین <بدبخت۰۰۹> ازون به بعد موندگار شدم تو سایت ولی نشد اسم کاربریم عوض کنم 😁🥲
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
یعنی از نسل امام علی و برادرش عقیل هستن مثل رفیعی پورعلوی یا علوی نژاد من خودم موسوی هستم این چیزایی ...
اها
کاربر نازنین و مودب سایت 🎀🫠 یبار اومدم سایت ، میخواستم کامنت یه کاربر حقگو رو لایک کنم نشد ، چون حتما باید ثبت نام میکردم ، موقع عضویت یه اسم الکی زدم همین <بدبخت۰۰۹> ازون به بعد موندگار شدم تو سایت ولی نشد اسم کاربریم عوض کنم 😁🥲
ولی بنظر من وقت تلف کردن یعنی رفتن به رشته ای که هیچ علاقه ای بهش نداری