2777
2789
عنوان

دوستم حسابداری قبول شده خیلی فخر میفروشه

| مشاهده متن کامل بحث + 9353 بازدید | 629 پست
دلت نگیره من خودم دانشجو پزشکیم...سال دو قبول شدم اگر بخوای رایگان هم کمکت می کنم درخواست دوستی بدی ...

من از فردا میخام شروع کنم و صدمو بزارم به نظرت میرسم تا اردیبهشت یعنی صدمووووو ها

یعنی مادربزرگام سادات بودن از سادات حسینی و قایم مقامی

من نمیدونم ، ساداتی ها مگه چجوری ان 🤔

کاربر نازنین و‌ مودب سایت 🎀🫠 یبار اومدم سایت ، میخواستم کامنت یه کاربر حق‌گو رو لایک کنم نشد ، چون حتما باید ثبت نام میکردم ، موقع عضویت یه اسم الکی زدم همین <بدبخت۰۰۹> ازون به بعد موندگار شدم تو سایت ولی نشد اسم کاربریم عوض کنم 😁🥲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی از نسل امام علی و برادرش عقیل هستن مثل رفیعی پورعلوی یا علوی نژاد من خودم موسوی هستم این چیزایی ...

اها

کاربر نازنین و‌ مودب سایت 🎀🫠 یبار اومدم سایت ، میخواستم کامنت یه کاربر حق‌گو رو لایک کنم نشد ، چون حتما باید ثبت نام میکردم ، موقع عضویت یه اسم الکی زدم همین <بدبخت۰۰۹> ازون به بعد موندگار شدم تو سایت ولی نشد اسم کاربریم عوض کنم 😁🥲

من از فردا میخام شروع کنم و صدمو بزارم به نظرت میرسم تا اردیبهشت یعنی صدمووووو ها

آره قطعااااا عزیزم اصلا نترس هر سوالی هم داشتی بپرس پیشنهاد میدم ماز رو ثبت نام کنی قشنگم آروم بدون استرس بیای جلو...

قرار نیست نظر من و شما یکی باشه

به همین راحتی

بله از نظر من یکسال هم یکساله

اگه هجده سالگی میرفت دانشگاه الان ترم چهار بود

واسه من مهمه انقدر سخته درکش؟ زندانه نباید نظر بدم ؟

این کاربری دست سه تا رفیق دهه هشتادیه.
فخر نفروخته نظرشو گفتهب نظرم منم سنت بالاستهرکی ی نظری دارهمنم باشم ب دوستم میگم نمون پشت عمرت تلف ش ...

ولی بنظر من وقت تلف کردن یعنی  رفتن به رشته ای که هیچ علاقه ای بهش نداری 

قرار نیست نظر من و شما یکی باشهبه همین راحتیبله از نظر من یکسال هم یکسالهاگه هجده سالگی میرفت دانشگا ...

@دومینیک    

پیامت رو پاک کردی این جواب شماست

آره قطعااااا عزیزم اصلا نترس هر سوالی هم داشتی بپرس پیشنهاد میدم ماز رو ثبت نام کنی قشنگم آروم بدون ...

امسال قلم چی نوشتم اشغالی بود 

الان کلاسای عظیمی برای زیست شجاعی برای فیزیک و فراهانی برای شیمی رو ثبت نام کردم 

به نظرت این امتحان نهایی ها شده 60 درصد قبولی راحت تره ؟

مگه مسابقه‌ست؟!!طرز فکرت رو عوض کنچون خیلی جهان سومیه طرز فکرت

جهان سومی نیست اتفاقا ارزش زمان رو میدونم و اینم میدونم عمر چقدر مهمه 

جهان سومی ینی ادمای این تاپیک که ..... به رشته حسابداری واسه دلداری یکی دیگه

2810