2777
2789
عنوان

از دست کارای شوهرم دلم شکسته

170 بازدید | 13 پست

خواهرسوهرم پدرشوهرمو برده دکتر شده ۵ملیون به شوهرم گفته انقد شده خلاصه پولو از شوهرم گرفتن از اونور پیام داده میخای دوتومن تو بده بقیه پولو بهت بدم از مامانم تیک تزک بگیرم چون مامانشون حقوق داره اینم گفته نه ولش کن این درحالیکه من برا بچها با یارانه لباس میگیرمو قسطی امشب فهمیدم خواهرش اینجوری گفته این قبول نکرده بهش گفتم از ته دلم راضی نیستم که اینجوزی میکنی من با یارانه لباس بگی م تو بدی به اونا حداقل کم تو بده یکم مامانت گفت عیب نداره و فلان چیکار کنم باهاش اکثر وقتا میگم پول میگه ندارم امشب قیافه گربتم سر این کارش اخر برگشت گفت بتو اصلا نباید جیزی بگم دیوونه ای روانی ابنجوری میکنی گفتم مگه من نگفته بودم دو تو بده بقبه رو مامانت مگه من نمیتونم بدد بچم خرج کنم بمنم بازد دو تومن بدی گفت باشه ولی میدونم که نمیده خستم دلم مبخاد یمدت ولش کنم برم حیف که پس م مدرسه میره چزکار کنگ با این زندگی بغیر از این ماهی سه تومن ماهیانه به باباش میده هرچی دکتربرنم ما باید بدیم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

باباش مریضه میکی چیکار کنه؟؟؟؟لباس واجیه یا جون پدر؟حتما محتاجه که خواهر شوهر خرج کرده دیکه وگرنه با ...

لباس مثال بود منظورم این بود که اکثر وقتا بگم پول میگه ندارم مثلا شهریه باشگاه پسرمو امروز گفت ندارم بچهچقد ناراحت شد خب خدارو خوش میاد از گلوی ما بزنه

باباش مریضه میکی چیکار کنه؟؟؟؟لباس واجیه یا جون پدر؟حتما محتاجه که خواهر شوهر خرج کرده دیکه وگرنه با ...

این یبار نیس که هر چندبار دکتر بره شوهر من باید بده  میگم عیب نداره وقای اینحوری زیاد میشه میتونه به مامانش بگه یمقداریشو تو بده

یه زمانی پدر مادر زحمت میکشن برای بچه ها.. ..بچه ها بزرگ بشن جبران کنن..چیز عجیبی نیست که

خودت باشی قبول میکنی پدرشوارت مواد بکشه دستی دستی خودشو مریض کنه بعدخرجش بیفته گردن ما این اولین بار نیس چنننند مین باره نمیگم نده حداقل مامانش میتونه بگه یه مقداریشو من میدم 

برادر شوهر نداری؟عزیز خودت میدونی پسر خرج پدر مادر رو میده نه دخترپس خورده نگیر

دارم بیکاره نمیگم دخترش بده مادرشوهرم حقوق داره میگم یکمیشو اون بده حداقل

نباید بزاری پولش رو پول بره 

نه ک حله حروم کنی نه  ولی تروخدا خسیس بازی بزار کنار 

ب بچه‌ هات  و خورد و خوراک  خونت برس 

مهمونی بده و بریز بپاش کن واس خودت 

بچه‌ات بنویس باشگاه و کلاس نقاشی زبان

و  لباس‌های شیک واس خودت و بچه‌ هات 

لوازم خونتو عوض کن و......

ب قول دوستم قبل رسیدن پول دستت چاهشو بکن 

این مردا حقشونه

نباید بزاری پولش رو پول بره نه ک حله حروم کنی نه ولی تروخدا خسیس بازی بزار کنار ب بچه‌ هات و خورد ...

من بگم بده اکثر وقتا میگه ندارم یا میگه میدم حالا بهت نهایت یه تومن بده