2777
2789
عنوان

درد سمت چپ شکم در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 49 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یا سمت چپت کیست دارییا ممکنه دختر باشه و تخمدان چپ میره

کیست تو بارداری قبلم داشتم ولی اینو هنوز سونو نرفتم ممکنه کیست واسه جنین ضرر داشته باشه

جان چه میدانست که از دنیا چه ها خواهد کشید 🌱 
چند روز بعد موعد

روز موعود لک دیدم دیگه پریود نشدم دو روز بعدش مثبت شد البته اون روز نزدم چون فکر میکردم دارم پریود میشم

خانوما من پنج روز از موعدم‌ گذشته ن علائم بارداری دارم ن پریودی دوماه اقدامم تاخیر پریود نداشتم فقط ...

حتما برو آزمایش بده انشاالله که بارداری ❤️

خانوما من پنج روز از موعدم‌ گذشته ن علائم بارداری دارم ن پریودی دوماه اقدامم تاخیر پریود نداشتم فقط ...

منم دهنم صبح ها مزه خون میده یجوری میشه 

حتما برو آزمایش بده انشاالله که بارداری ❤️

ممنونم گل من❤️

انشالله ک شما هم بارداریتو ب بهترین نحو بگذرونی🤍 بدون مشکل و ناراحتی ی بچه سالم بیاد بغلت خدارو شکر کنی هر لحظه🥺❤️❤️

ممنونم گل من❤️انشالله ک شما هم بارداریتو ب بهترین نحو بگذرونی🤍 بدون مشکل و ناراحتی ی بچه سالم بیاد ...

انشاالله گلم دعا کن هفته بعد رفتم سونو همه چی نرمال باشه من خودمم هنوز آزمایش ندادم و فقط بیبی چکم مثبت شده

انشاالله گلم دعا کن هفته بعد رفتم سونو همه چی نرمال باشه من خودمم هنوز آزمایش ندادم و فقط بیبی چکم م ...

عزیزدلممم امیدوارم ب خدا و امام حسین ک کوچولوت سالم و سلامت باشع عشقم🤍🙂

عزیزدلممم امیدوارم ب خدا و امام حسین ک کوچولوت سالم و سلامت باشع عشقم🤍🙂

انشاالله گلم انشاالله تو هم باردار باشی و خبر خوب بدی😍❤️

2810