2777
2789
عنوان

درد سمت چپ شکم در بارداری

315 بازدید | 49 پست

سلام من باردارم آزمایش و سونو ندادم هنوز هفته بعد میرم انشالله من سمت چپ شکمم درد خفیف دارم و ترشحات زرد رنگ دارم به نظرتون طبیعیه یا نشونه عفونت چون لکه بینی داشتم تو استراحتم میتونه مشکل خاصی باشه یا نه موندم تا سه شنبه هم خیلی مونده اون موقع میرم سونو چیکار کنم به نظرتون؟

جان چه میدانست که از دنیا چه ها خواهد کشید 🌱 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

توروخدا هرکی تجربه داره منم راهنمایی کنه هفته پنجمم از دیشب یکی دو بار رگه خون تو ترشحاتم دیدم زیاد ...

به نظرم استراحت کن و فردا برو پیش دکترت منم بعد مثبت شدن بیبی چک لکه بینی داشتم دکتر برام شیاف نوشت و فعلا در استراحتم

اره فردا میرم گفتم ببینم کسی تجربه ای داره نگرانم

استراحت کن پله زیاد بالا پایین نکن انشاالله مشکلی پیش نمیاد برات

بله

من هنوز ندادم خیلی نگرانم دکتر گفت استراحت کن فقط با دوتا بیبی چک فهمیدم باردارم میترسم نکنه بیبی چک اشتباه نشون بده🥲

2810