2777
2789
عنوان

درد سمت چپ شکم در بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 49 پست
نه عزیزم دوتا دیگه اشتباه نشون نمیده که من صبح روز دوم بعده موعدم ازمایش دادم

نه من چون لکه بینی داشتم دکتر گفت بیبی چک ها قبوله برو فقط استراحت کن پله زیاد استفاده نکن بعد ده روز برو سونوگرافی 

جان چه میدانست که از دنیا چه ها خواهد کشید 🌱 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم چهار روز پیش بی بی چک گذاشتم و مثبت شد فکر کنم هفته پنجم بارداری هستم ولی فعلا به هیچکس نگفتم می ...

چرا بچه چندمته؟

توروخدا یکی جوابم بده ۱۸موعدمه ولی زیردلم وکمرم درد میکنه سردرد شدید دارم نشون بارداریه ؟

نه بابا اگه باردارم باشی از الان فکر نمیکنم علائم داشته باشی هنوز ۱۴ رووز مونده به موعوت شاید واسه تخمک گذاریه

چند روز بعد بی بی چک زدی؟

من سیکلام ۲۵ روزه شده بود روز موعودم لکه بینی داشتم هی پد گذاشتم چیزی نبود تا دو روز بعدش شک کردم تست زدم دیدم مثبت اونم با ادرار ظهر ولی بعدش دوباره لک دیدم به همسرم گفتم یدونه بیبی چک دیگه از مارک دیگه خرید اونم بعد از ظهر زدم مثبت شد

توروخدا هرکی تجربه داره منم راهنمایی کنه هفته پنجمم از دیشب یکی دو بار رگه خون تو ترشحاتم دیدم زیاد ...

مطمئنی  از واژنته؟ شاید زخمی چیزی روی پوستت داری فقط استراحت کامل داشته باش و برو دکتر نگران نباش

خانوما من پنج روز از موعدم‌ گذشته ن علائم بارداری دارم ن پریودی 

دوماه اقدامم تاخیر پریود نداشتم 

فقط گرفتگی عضلات دارم و دهنم مزه آهن میده و بی اشتهام 

تست زدم منفی بود روز سوم 

میشه باردار باشم بنظرتون؟

2810