2777
2789

یکساله عقدیم‌. برای خونه رفتیم فرش پسند کردیم و ما رسممونه دختر یه قالی ۱۲ متری میگیره و آشپزخونه رو گلیم میکنه و اتاق خواب هم گلیم میکنه. شوهرم گفت مادرم گفته عروس باید ۲ تا قالی ۱۲ متری بده و زن داداشمم دو تا ۱۲ متری داشته‌. خونواده منم گفتن باشه. بعد خونه ما جوریه که قالی ۱۵ متری واسش بهتره ولی خب قیمت قالی ۱۵ متری بیشتره. به شوهرم گفتم خب سه تا ۳ متری بگیریم با ۶م و قیمتش نصف نصف کنیم چون خونواده منم نمیتونن بیشتر یا ربع سکه زیر لفظیمو بفروشیم خودمو مابقیشو بدیم. شوهرم گفت تو چیکار به اینا داری خود پدر مادرا تصمیم میگیرن. روز بعدش که من به شوهرم گفتم میرم حمام و آرایشگاه دیدم شوهرم یکساعت بعد زنگ زده ولی من حمام بودم. مادرشوهرم به مادرم زنگ زده من به همراه پسرم و دخترم اومدیم یه دونه قالی برمیدارم و دیگه هیچی به مادرم نگفته شما چند متری برمیدارین و هیچ مشورتی نکرده و نگفته شما هم بیاین با هم بگیریم و ببریم . بعد مادرشوهرم زنگ منم زده من آرایشگاه بودم متوجه نشدم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خلاصه خودشون قالی رو برداشتن و حالا فهمیدم یکی ۱۵ متری هم برداشتن. 

فقط یه لحظه شوهرم زنگ زد عصبانی بودم گفتم بیخود کردی رفتی خب میزاشتی ما هم باشیم‌ و قطع کردم. حالا خونواده من سختشونه دو تا ۱۵ متری بگیرن 

مادرشوهرم کلا خودمختاره روز آزمایش خون منو با چادر مشمی برد محظر گفت عقد کنیم حتی بابام نبود ولی دختر خودش و جاریم آرایش کرده اومدن و منتظر بودن عقد کنیم 

خلاصه خودشون قالی رو برداشتن و حالا فهمیدم یکی ۱۵ متری هم برداشتن. فقط یه لحظه شوهرم زنگ زد عصبانی ب ...

بابات چرا نبود؟؟

چرا قبول کردی؟؟

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست
تو هم بگو چیزی که گرفتید رو استفاده نمیکنم چون پسندم نشده

ببین عزیزم همون طرح رو خودم پسند کرده بودم اما بابت ابعاد و اندازش قرار بود خونواده ها مشورت کنن ولی خود سر رفته ۱۵ متری برداشته در حالیکه من گفتم اگر ۱۵ متری برداشتی ما نمیتونیم دو تا ۱۵ متری بدیم حداقل نصف نصف کنیم ولی رفته یکی ۱۵ متری برداشته و حالا یعنی ما باید دوتا ۱۵ متری برداریم

ببین عزیزم همون طرح رو خودم پسند کرده بودم اما بابت ابعاد و اندازش قرار بود خونواده ها مشورت کنن ولی ...

مگه پذیرایی چقدر بزرگه این همه فرش میخواد

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪
ببین عزیزم همون طرح رو خودم پسند کرده بودم اما بابت ابعاد و اندازش قرار بود خونواده ها مشورت کنن ولی ...

🫢ای وای این دیگه کیه 

چرا بدون مشورت انجام میده

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست