2777
2789
عنوان

لکه بینی یا پریود

79 بازدید | 9 پست

خانوما بعد ۳روز پریودی که حسم بهم میگه لکه بینیه تخمدان چپم خیلی تیر میکشه احتمال داره باردار باشم؟ قبل پریودیم بی بی چک زدم خطا داد باز اومدم امتحان کنم ک خون دیدم گفتم پریودم بیخیال شدم لطفا جواب بدید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

تنبلی یا کیست نداری؟ قرص هورمونی نخوردی ؟

تنبلی قبلا داشتم ولی چند ماه پیش سونو شکمی دادم دکتر گفت تخمدانات طبیعی ان سونو شکمی نشون میده تنبلیو؟

خودت باش مثل بقیه زیاده🌙

تنبلی قبلا داشتم ولی چند ماه پیش سونو شکمی دادم دکتر گفت تخمدانات طبیعی ان سونو شکمی نشون میده تنبلی ...

من تنبلی دارم و فقط قرص متفورمین و دوفاستون میخورم برای اقدام رفتم دکتر ازمایش دادم گف همچیت نرماله تنبلیمم اصلا شدید نیس ۴ماه اقدامم این اولین ماهیه ک اینطور شدم

من تنبلی دارم و فقط قرص متفورمین و دوفاستون میخورم برای اقدام رفتم دکتر ازمایش دادم گف همچیت نرماله ...

من الان قرص خاصی مصرف نمیکنم یه مدت دوفامد و متفورمین میخوردم بعد یه مدت ی روز ک خورد افت فشار شدید پیدا کردم و حالم ب شدت بد شد

خودت باش مثل بقیه زیاده🌙

خونریزی داری یا فقط لک قهوه ای

۳روز خیلی کم خون اومد زرشکی طور ولی رو نوار بهداشتی قهوه ای ن در اون حد زیاد بود ک بشه گف خونریزی ن اونقدی کم ک بشه گف اکه بینی