2777
2789
عنوان

مادرشوهرم خیلی مقتدره با شوهرم سر فرش خریدن بحثمون شد

| مشاهده متن کامل بحث + 13294 بازدید | 284 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شوهرم قرار بود خونه رو موکت خوب کنه نکرد گدا بازی نیست اونا زور میگن میخوان خودشون خرج نکنن میگن که ...

والا منکه همه جهیزیمو مامانم خرید شوهرم فقط ی تلویزیون و سرویس چوب کامل بعد موقعی که داشتم جهاز میخریدم خواهر شوهرم خودجوش زنگ زد بهم ک عزیزم شما ک دارین هزینه میکنین خب دستباف بخرین 😂منم گفتم چشم دستباف نخریدیم و ماشینی خریدیم اما اصلا خونواده من سر ی دونه قالی یا چیزای کوچیک بحث نکردن و خدارو شکر ک گذشت

کلا همه همین اول ازدواج اینجوری میکنن خانواده دخالت میکنن بعد ازدواج درست میشه

بعضیا درست نمیشن .انشالله این زن بعد ازدواج دست از سرشون برداره

کاربری دست سه نفره ...هر سه نفرشم خودمم🤪
پس چرا تو به حرفشون گوش دادی که ۲ تا فرش ببری؟ وقتی میبینی دارن زرنگ بازی در میارن

چیکار کنم همش دارن میزنن توی سرم که اون عروسمون دوتا فرش داشته در حالیکه دو تا ۱۲ متر داشته ولی الان خودشون ۱۵ متری برداشتن منم باید دوتا ۱۵ متر بردارم مامانم میگه ندارم باید طلامو بفروشم 

اخه ما اصلا از این چیزا نداریم و همه جهازو خونواده دختر میده اینکه تو یکی بده من یکی ما خیلی بدمیدون ...

رسما فرق میکنه سمت ما ۴ تا کالا بزرگ با پسره ،خانواده پسر هم اصلا حق دخالت ندارن که دختر چی ببره چی نبره ،پسره هم اون ۴ تا کالای بزرگ مثل یخچال و تلویزیون و بسته به جیبش میگیره 

چیکار کنم همش دارن میزنن توی سرم که اون عروسمون دوتا فرش داشته در حالیکه دو تا ۱۲ متر داشته ولی الان ...

مدیونی اگه طلای مادرتو بفروشی.

والا منکه همه جهیزیمو مامانم خرید شوهرم فقط ی تلویزیون و سرویس چوب کامل بعد موقعی که داشتم جهاز میخر ...

بحث سر هزینه نیست خونواده شوهرم زیادی زرنگن وقتی نوبت خودشون میشه میگن نه نیازی نیست و موکت خوب که نمیخواد ولی وقتی نوبت من میشه همش باید بهترین بگیرم

چیکار کنم همش دارن میزنن توی سرم که اون عروسمون دوتا فرش داشته در حالیکه دو تا ۱۲ متر داشته ولی الان ...

واای عزیزم بیچاره مامانت نکن این کارو طلا از دست مامانت در بیاد به خاطر همچین مادر شوهری و حرفای مفتش؟ تو ۲ میلیاردم جهاز ببری دهن خانواده شوهر بازه نکن

هیچی فقط باید فرش خونه رو نصف نصف میکردیم همین که اونم گفت من فقط یه دونه فرش میگیرم و تمام

بگو فرشتو پس بده من می‌خوام دوتا ۱۲خودم بخرم مثل عروس قبلی .پولتم بزار جیبت عفریته