2777
2789
عنوان

خواهرم به شوهرم گفت قربونت برم

| مشاهده متن کامل بحث + 10134 بازدید | 382 پست
بازم اگر نخواین،میتونین نبینینش،منظورم از ارتباط،خونه مستقل خواهرتون نیست

آره همین کارو میکنم 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

ی سیلی بخوابون تو دهنش ک دیگ زندگی دیگرانو خراب نکنه

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آره همین کارو میکنم

بهترین کار،عذر میخوام اما مهم نیست که همچین اشخاصی نسبت بهت غریبه باشن،یا صمیمی و نزدیک ترین شخص،حدود یه سری مسائل باید رعایت بشه،خواهر بودن اجازه همچین رفتاری رو نمیده

ی سیلی بخوابون تو دهنش ک دیگ زندگی دیگرانو خراب نکنه

دیگه از این حرفا گذشته 

حتی یه کیس ازدواجی داشتم قبلا از دستم پروند 

یه مدت باهاش رفت تو رابطه 

همین که برگی از درخت نمیفته دلم بهت گرمه خدا ❤️❤️نینی سایتی ها رو دوست دارم ❤️ اگه نظر منفی بزاری جوابتو نمیدم متاسفم ولی با انرژی بد همراه نمیشم 🌸🌸 آقایون درخواست دوستی ندن متعهد و متاهل هستم 💍

بهترین کار،عذر میخوام اما مهم نیست که همچین اشخاصی نسبت بهت غریبه باشن،یا صمیمی و نزدیک ترین شخص،حدو ...

دقیقااا نمیدونه چطور رفتار کنه 

جالب اینکه جلو من میگه ..

به نظرت چرا ؟

دیگه از این حرفا گذشته حتی یه کیس ازدواجی داشتم قبلا از دستم پروند یه مدت باهاش رفت تو رابطه

ازش فاصله بگیر حتی شده سالی فقط یبار کاملا جدی میگم این حتی ب شوهرتم چشم داره

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
چرا اینطوری میکنه چه خلائی داره‌‌؟

خب مشخصه که مریضه 

روانشناس می‌گفت اختلال شخصیتی نمایشی داره 

چرا اینطوری میکنه چه خلائی داره‌‌؟

خب مشخصه که مریضه 

روانشناس می‌گفت اختلال شخصیتی نمایشی داره 

دقیقااا نمیدونه چطور رفتار کنه جالب اینکه جلو من میگه ..به نظرت چرا ؟

عزیزم من نمیتونم نظر درستی در این مورد بدم،چون شناختی از خواهر شما ندارم،توصیه ام هم بصورت کلی بود،اما بهتره روراست بهش بگین چه حسی دارین و اگر تعییری ایجاد نکرد،دور شین،اگر هم نمیتونین مستقیم مطرح کنین، احساستونو با مادرتون درمیون بزارین،و ایشون به دخترش تذکر بده

ازش فاصله بگیر حتی شده سالی فقط یبار کاملا جدی میگم این حتی ب شوهرتم چشم داره

آره همین کارو میکنم 

عزیزم من نمیتونم نظر درستی در این مورد بدم،چون شناختی از خواهر شما ندارم،توصیه ام هم بصورت کلی بود،ا ...

آره همین کارو میکنم 

خب این خانم شوهر میخواد چیکار فردا پسفردا میخواین ۲ تا بچه ام بدبخت کنه!!؟میدونی وحشتناکترین چیز واسه ی بچه اینه که مادرش هرز بپره!! بزارین عشق و حالشو بکنه خسته که شد شوهرش بدین