2777
2789
عنوان

مادرشوهرم خیلی مقتدره با شوهرم سر فرش خریدن بحثمون شد

| مشاهده متن کامل بحث + 13294 بازدید | 284 پست
خب دیده جواب ندادی زنگ زده ب مامانت بعدم چرا گدا بازی در میارین من نمیفهمم ی دونه فرش ۲۰تومنی این چی ...

شوهرم قرار بود خونه رو موکت خوب کنه نکرد 

گدا بازی نیست اونا زور میگن میخوان خودشون خرج نکنن میگن که شما باید دو تا فرش ۱۵ متری بدین و لی ما یکی  و ما موکت هم نمی‌کنیم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خلاصه خودشون قالی رو برداشتن و حالا فهمیدم یکی ۱۵ متری هم برداشتن. فقط یه لحظه شوهرم زنگ زد عصبانی ب ...

مادر شوهرمنم همینه با هیچکس مشورت نمیکنه فقط کاره خودشو میکنه میخواد حرف خرف خودش باشه 

فرش منم خودش رفت انتخاب کرد نه من بودم نه شوهرم

خب دیده جواب ندادی زنگ زده ب مامانت بعدم چرا گدا بازی در میارین من نمیفهمم ی دونه فرش ۲۰تومنی این چی ...

چه گدابازی؟

طرف بر اساس جیبش تصمیم میگیره

شاید همون ۲۰ تومن براشون خیلی باشه

مثل اینه که شوهرت بیاد جلو جلو برای جیب بابای تو تصمیم بگیره

عزیزم پولش قراره از جیب ایشون و خانوادش بره یعنی چی

اخه ما اصلا از این چیزا نداریم و همه جهازو خونواده دختر میده اینکه تو یکی بده من یکی ما خیلی بدمیدونیم و کسر شانه برا خانواده دختر پسر فقط سرویس چوب میده و تلویزیون و صوتی همین

عزیزم پولش قراره از جیب ایشون و خانوادش بره یعنی چی

خب دقیقا همینه 

خونواده منم ندارن ۵۰ میلیون پول دو تا قالی ۱۵ متری بدن ۱۰ تومن بابت گلیم بدن

بعد ایشون فقط یکی قالی بگیره و هرچی بهش گفتم موکت خوب بکن نکرد

خب دقیقا همینه خونواده منم ندارن ۵۰ میلیون پول دو تا قالی ۱۵ متری بدن ۱۰ تومن بابت گلیم بدنبعد ایشون ...

بعد وقتی خودشون میخوان وضایفشونو انجام بدن میگن ما رسم نداریم یا نداریم فلان کارو بکنیم 

اخه ما اصلا از این چیزا نداریم و همه جهازو خونواده دختر میده اینکه تو یکی بده من یکی ما خیلی بدمیدون ...

نه ما اینجا دختر سرویس چوب داره فقط فرش نصف نصفه

اما شوهرم اینا میگن شما باید دو تا بدین ما یکی