2777
2789
عنوان

لعنت ب هرچی پدر مادر ک بعد جدایی و طلاق دوباره ازدواج میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 50 پست
من اصلأ شوهرشو ی بارم تا حالا ندیدم بدم اون پدر اگه عقل و شعور داشت هیچوقت ازدواج نمیکرد

اون مرد حالا که ازدواج کرده وخبر نداره داره چ بلایی سر بچه اش میاد 

تو اینستا بین فالورهای دوستت حتما هس یاشمارشو گیر بیار ناشناس بهش خبربده بهشم بگو ی مدت خونه رو تحت نظر بگیره بادوربینی چیزی 

بچه گرسنه میمونه یا کتک میخوره

امضا مودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی.

استارتر همیشه خوب و بد بوده گاهی وقتها پدر ومادر های تنی از صدتا ناتنی بدتر هستن اما چه میشه کرد دنیا همین

یه خانم بعد از طلاق گاهامجبوره ازدواج کنه و ....

اون آقا که پدر بچس باید بفکر باشه زن بابا تقصیر نداره یه غریبس

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شریک زندگی حتمأ زن و شوهر بودنه باور کن من با شوهرم تو دوستی خیییلی خوشحال تر بودیم تاالان بله ادم و ...

نمیدونم به خدا ولی اینجوری مرد یا زن باید حداقل دوازده سیزده سال صبر کنن بعد ازدواج کنن جوونیشون کلا میره

این کاربری از منو آبجیمه 😊😊😊😊😊
واااای خب با همون شوهره خودش میموند دیگه مگه دوست پسرش الان میخاد تاج بزاره سرش شک نکن دوس پرشم بدتر ...

خیلی کم پیش میاد ازدواج دوم خوب پیش بره همین دوستم میگه شوهر اولم پولدار بود خوش تیپ بود باهاش خوشبخت بودم بهم خیانت کرد جدا شدم ولی الان تو این زندگی دارم هرروز آب میشم با وجود این بچه و بی پولی شوهرم و هزار مسئله دیگه 

استارتر همیشه خوب و بد بوده گاهی وقتها پدر ومادر های تنی از صدتا ناتنی بدتر هستن اما چه میشه کرد دنی ...

بله دقیقأ من از دوستم توقعی ندارم ولی متنفر شدم از این تیپ پدرمادرایی ک ی بار جون بچه رو میگیرن با طلاقشون دوباره ازدواجم میکنن ی دور روح و روان بچه رو ب هم میریزن

بله دقیقأ من از دوستم توقعی ندارم ولی متنفر شدم از این تیپ پدرمادرایی ک ی بار جون بچه رو میگیرن با ط ...

دیگه اونا چاره ندارن روزگار اینطور رقم خورد براشون

فکرت درگیر نکن

به باباش اطلاع بده و فرشته نجات اون کوچولو شو

اگه گفتی به ماهم خبر بده ببینیم سرگذشت طفلک چی شددختر یا پسر

پسر .میگفت ی بار شمشیرشو برداشته گفته وقتی بزرگ شم میخام سر مامان بابامو بااین ببرم اگه شماهم باهام خوب رفتار نکنید سر شماهم میبزم منم گفتم شک نکن وقتی بزرگ شه میکنه این کارو باهاتون 

میترسم دوستم بفهمه کار منه اخه گفت فقط تو میدونی

نه مطمئن باش خانواده دختر هم میدونن فکر میکنه خانواده ش لوش دادن یا همسرم دوربین یا شنود گذاشته

کاری نداره دیوار حاشا بلنده

اصلا همسرش بگه شنود یا دوربین  گذاشتم یا بچم بهم گفت

نه مطمئن باش خانواده دختر هم میدونن فکر میکنه خانواده ش لوش دادن یا همسرم دوربین یا شنود گذاشتهکاری ...

نمیدونم سعی میکنم برسونم بهش ولی فکر نمیکنم شرایط عوض بشه چون شاید باباهه بدونه ب نظر شما میشه ک ندونه؟؟؟

پسر .میگفت ی بار شمشیرشو برداشته گفته وقتی بزرگ شم میخام سر مامان بابامو بااین ببرم اگه شماهم باهام ...

دیگه ببین چقدر بچه رو عقده ای شکنجه کرده بچه کینه به دل گرفته

2810