2777
2789
عنوان

لعنت ب هرچی پدر مادر ک بعد جدایی و طلاق دوباره ازدواج میکنن

| مشاهده متن کامل بحث + 380 بازدید | 50 پست
همینارو به دوستت بگو شاید به خودش بیاد

بهش گفتم محبت ک نمیکنی بهش دیگه کاریش نداشته باش ن محبت کن ن عذابش بده اخه هی میشینه میگه وای واسه بچم اینو خریدم برااونم خریدم فرق نمیذارم هی میخام بگم از انسانیتت نیست از ترسته ک شوهرت بفهمه برا بچش نخریدی دیگه پول بهت نمیده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خدا لعنت کنه کسایی رو که زورشون به بچه میرسه بچه هایه کوچیک بی گناه رو اذیت میکنن خدا لعنت کنه ازشون ...

وقتی ننه شوهر کنه باباهم زن بگیره ینی خود پدر مادر دلشون برا بچشون دل نمیسوزونن ی غریبه بیاد دل بسوزونه؟؟؟حتی خودش ب زبون گفته اینو مادرش انداختش اونور من چرا باید تحملش کنم؟؟؟

میگفتی غلط کردی زنش شدی مگه کور بودی ندیدی بچه داره

میگه مجبور بودم شرایطم تو خونه خیلی بد بود دراصل من مقصر نمیدونمش تقصیری ک داره اینه ک بویی از انسانیت نبرده ولی پدر مادر خودش چی؟؟مقصر اصلی این دوتا کثافت هستن 

خواهش میکنم ازت تمنا میکنم بادوستت حرف بزن بگو دوست داشتی بچه ات الان دست پدرش بود ویه نامادری کتکش میزد 

اگر درست نشد نامحسوس ب شوهرش خبربده 

اگر ب شوهرش نگی واون بچه هربار کتک بخوره توهم توی گناهش شریکی

امضا مودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی.
میگه مجبور بودم شرایطم تو خونه خیلی بد بود دراصل من مقصر نمیدونمش تقصیری ک داره اینه ک بویی از انسان ...

بالاخره حداقل انسانیت داشته باشه وجدان داشته باشه

این کاربری از منو آبجیمه 😊😊😊😊😊
عزیزم پدره اگع دلش میسوخت کلأ زن نمیگرفت

بالاخره نمیشه که تا آخر عمر مجرد بمونه باید موقع زن گرفتن چشماشو خوب باز میکرد که یه نامادری بدجنس واسه بچش نیاره

چقدر عوضی ببخشیدا ولی دیگه تو این زمونه انسانیت مرده

اصلأ دوستم روانیه ولی من موندم چطوری بعضیا انقدر خودشونو جر میدن واسه ازدواج مجدد خواهرشوهر خودمم بچه داره طلاق گرفته دوست پسرش میگه نرو دنبال بچت نمیره بیارش از خونه باباش یا بهش گفته کل مخارج عروسی و جهاز و خونه بامن بچمم نمیارم پیش خودم تو فقط بیا منو بگیر

بالاخره نمیشه که تا آخر عمر مجرد بمونه باید موقع زن گرفتن چشماشو خوب باز میکرد که یه نامادری بدجنس و ...

ازدواج ی هندونه دربستس هیچوقت معلوم نمیکنه ک واقعأ طرفت خوبه یا بد شایدم خوب باشه تهش واسه خودت خوبه ن واسه بچت الان همین دوستم واسه من خییییلی ادم خوبیه همه جا بدردم خورده وقتی پدر مادر طلاق میگیرن ی بار اون بچه شکست میخوره و باازدواج والدینش شکست دوباره رو محکم تر میخوره مگر اینکه بله بزرگ باشه بچه از اب و گل دراومده باشه

خواهش میکنم ازت تمنا میکنم بادوستت حرف بزن بگو دوست داشتی بچه ات الان دست پدرش بود ویه نامادری کتکش ...

من اصلأ شوهرشو ی بارم تا حالا ندیدم بدم اون پدر اگه عقل و شعور داشت هیچوقت ازدواج نمیکرد 

اصلأ دوستم روانیه ولی من موندم چطوری بعضیا انقدر خودشونو جر میدن واسه ازدواج مجدد خواهرشوهر خودمم بچ ...

واااای خب با همون شوهره خودش میموند دیگه مگه دوست پسرش الان میخاد تاج بزاره سرش شک نکن دوس پرشم بدتر میشه حالا ببین . دیدم که میگم طرف طلاق گرفته که بره عشق حال تو ازدواج دوم  ری     ده  شده بهش به غلط کردن افتاده 

ازدواج ی هندونه دربستس هیچوقت معلوم نمیکنه ک واقعأ طرفت خوبه یا بد شایدم خوب باشه تهش واسه خودت خوبه ...

ولی باید به مردا هم حق داد حق زندگی دارن شما راست میگی ولی هم زن هم مرد به شریک زندگی احتیاج داره 

ولی باید به مردا هم حق داد حق زندگی دارن شما راست میگی ولی هم زن هم مرد به شریک زندگی احتیاج داره

شریک زندگی حتمأ زن و شوهر بودنه باور کن من با شوهرم تو دوستی خیییلی خوشحال تر بودیم تاالان بله ادم وقتی دختر هست یا پسر هزار و یک ارزو دارع اما واقعأ شاید از درک من خارجه ازدواج مجدد کردن پدر خودمم بیوه است مادرم فوت شده کاسه سفره نداره زندگیش خیلی سخت میگذره اما من میذارمش کنار اگه ی روزی زن بگیره چون داداشم خیلی بچه است ۱۶سالشه همش دیگه ی وقتایی شرایط زندگی طوری میشه ک ادم نمیتونه ب این چیزا فکر کنه 

2810