خیلی اعصابم خرابه بچه دارشدن تا حدی دست خود ادمه اما اگه خدا نخاد بده یا بخاد بده نمیتونی باهزار روش جلوگیری بچه دار نشی و با دوا و درمان بچه دار شی دست خداس اما تویی ک بچه داری و خب جدا میشی بشو چرا دوباره ازدواج میکنی ازدواج اگه خوب بود باهمون اولی میموندی دوستم خودش ی بچه داره ی بچه هم شوهرش داره صبح تا شب با بچه خودش ب گشت و گذار بچه شوهرشو تک و تنها میذاره تو خونه بدون غذا از صبح تا شب کتکش میزنه دیوونش کرده همش ۶سالشه خب چرا این مرتیکه الاغ ازدواج کرده ک بچه بی زبون بیوفته زیر دست این حیوون دیگه همه میدونن زن بابای خوب خیلی کم وجود داره توروخدا ی ذره مسولیت حالیتون باشه از ازدواج چ خیری دیدید ک ده بار ده بار شوهر میکنید و زن میگیرید
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
خدا لعنت کنه کسایی رو که زورشون به بچه میرسه بچه هایه کوچیک بی گناه رو اذیت میکنن خدا لعنت کنه ازشون ...
وقتی ننه شوهر کنه باباهم زن بگیره ینی خود پدر مادر دلشون برا بچشون دل نمیسوزونن ی غریبه بیاد دل بسوزونه؟؟؟حتی خودش ب زبون گفته اینو مادرش انداختش اونور من چرا باید تحملش کنم؟؟؟
میگه مجبور بودم شرایطم تو خونه خیلی بد بود دراصل من مقصر نمیدونمش تقصیری ک داره اینه ک بویی از انسانیت نبرده ولی پدر مادر خودش چی؟؟مقصر اصلی این دوتا کثافت هستن
چقدر عوضی ببخشیدا ولی دیگه تو این زمونه انسانیت مرده
اصلأ دوستم روانیه ولی من موندم چطوری بعضیا انقدر خودشونو جر میدن واسه ازدواج مجدد خواهرشوهر خودمم بچه داره طلاق گرفته دوست پسرش میگه نرو دنبال بچت نمیره بیارش از خونه باباش یا بهش گفته کل مخارج عروسی و جهاز و خونه بامن بچمم نمیارم پیش خودم تو فقط بیا منو بگیر
بالاخره نمیشه که تا آخر عمر مجرد بمونه باید موقع زن گرفتن چشماشو خوب باز میکرد که یه نامادری بدجنس و ...
ازدواج ی هندونه دربستس هیچوقت معلوم نمیکنه ک واقعأ طرفت خوبه یا بد شایدم خوب باشه تهش واسه خودت خوبه ن واسه بچت الان همین دوستم واسه من خییییلی ادم خوبیه همه جا بدردم خورده وقتی پدر مادر طلاق میگیرن ی بار اون بچه شکست میخوره و باازدواج والدینش شکست دوباره رو محکم تر میخوره مگر اینکه بله بزرگ باشه بچه از اب و گل دراومده باشه
اصلأ دوستم روانیه ولی من موندم چطوری بعضیا انقدر خودشونو جر میدن واسه ازدواج مجدد خواهرشوهر خودمم بچ ...
واااای خب با همون شوهره خودش میموند دیگه مگه دوست پسرش الان میخاد تاج بزاره سرش شک نکن دوس پرشم بدتر میشه حالا ببین . دیدم که میگم طرف طلاق گرفته که بره عشق حال تو ازدواج دوم ری ده شده بهش به غلط کردن افتاده
ولی باید به مردا هم حق داد حق زندگی دارن شما راست میگی ولی هم زن هم مرد به شریک زندگی احتیاج داره
شریک زندگی حتمأ زن و شوهر بودنه باور کن من با شوهرم تو دوستی خیییلی خوشحال تر بودیم تاالان بله ادم وقتی دختر هست یا پسر هزار و یک ارزو دارع اما واقعأ شاید از درک من خارجه ازدواج مجدد کردن پدر خودمم بیوه است مادرم فوت شده کاسه سفره نداره زندگیش خیلی سخت میگذره اما من میذارمش کنار اگه ی روزی زن بگیره چون داداشم خیلی بچه است ۱۶سالشه همش دیگه ی وقتایی شرایط زندگی طوری میشه ک ادم نمیتونه ب این چیزا فکر کنه