2777
2789
عنوان

خانومایی ک برنامه میلی طلارو دارن قسمت کد معرفش کجاست

| مشاهده متن کامل بحث + 1596 بازدید | 90 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اشتباه نزدی ؟؟؟ خوده کده رو کپی کن . ـالان چند نفر زدن و هدیه دادن کد من معتبره .

میزنه نامعتبر بازم

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
ای بابا بازم میگم نامعتبر .. از بازار دانلود کردم

نمیدونم عزیزم  کد رو تو قسمت معرف میزنی ؟ 

اول برنامه وقتی میخوای  ثبت نام کنی کد معرف داره بزنی . اگرم نزدی  وارد برنامه ک شدی قسمت پروفایل تو اون کادر ابی دعوت از دوستان . بری  ی قسمت داره باید کد معرفو  بزنی اونجا میاد 

گویی همه خوابند کسی را به کسی نیست..!

سلام منم قبلا نصب کرده بودم ولی اون قسمت کد معرف که میگین را نداره... کجاست دقیقا؟

و اینکه شارژ کیف پول اینطوری نیست که هر مبلغی بخوایم بتونیم شارژ کنیم سه تا مبلغ داره که باید یکی از  اونارو انتخاب کنیم درسته؟

اینطوری که نمیشه مبلغ کم خرید کرد زیاد فایده نداره

کاربر جدید نیستم.تقریبا ده سال پیش، توی بارداری به طور اتفاقی با نی نی سایت آشنا شدم، تمام این سالها ترجیح دادم خواننده خاموش باشم و فقط شنونده... ولی نمیدونم چرا یهویی تصمیم گرفت عضو بشم.... شاید خیلی زود پشیمون شدم و کاربریمو لغو کردم، عاشق سکوتم....
سلام منم قبلا نصب کرده بودم ولی اون قسمت کد معرف که میگین را نداره... کجاست دقیقا؟و اینکه شارژ کیف پ ...

دقیقا مال منم نداره

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉
قسمت دریافت هدیه نزن تو اون کادر ابی رنگ دعوت از دوستان برو کد معرف بزن میشه

مال من نداره کد معرف