2777
2789
عنوان

خانومایی ک برنامه میلی طلارو دارن قسمت کد معرفش کجاست

| مشاهده متن کامل بحث + 1593 بازدید | 90 پست
من الان بخوام طلا بخرم باید کجا برم و چیکار کنم؟

هیچی عزیزم مثلا ۱۰ هزار تومن پولت رو میخوای طلا بخری . خب ۲ میلی طلا میشه با گرون شدنشم پولت بیشتر میشه هروقتم بخای نقد میکنی . خودش کیف پول داره هرررر مبلغی بخوای کیف پولتو شارژ میکنی و طلا میده . و پس اندازه خوبیه برا پولیی ک هیچی نمیشه هی بیشتز بشن و ب کار بیان

گویی همه خوابند کسی را به کسی نیست..!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

هیچی عزیزم مثلا ۱۰ هزار تومن پولت رو میخوای طلا بخری . خب ۲ میلی طلا میشه با گرون شدنشم پولت بیشتر م ...

یعنی برم تو قسمت کیف پول و افزایش موجودی بزنم؟

بعد سایت طلاسی هم هست. بنظرت اون هم معتبره؟ میشناسی اونو؟

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه

یعنی برم تو قسمت کیف پول و افزایش موجودی بزنم؟بعد سایت طلاسی هم هست. بنظرت اون هم معتبره؟ میشناسی او ...

اره عزیرم .

ن والا نمیشناسم اینو من فقط دارم ومیدونم معتبره و ستاره هاشم بالاست و خیلیا ازش استفاده میکنن

گویی همه خوابند کسی را به کسی نیست..!
milli-aibtqبزن میاد برا دوستمونم زد هدیه داد

عزیزم میزنه نامعتبر😑میشه از اون بخش ک باید کد معرف رو بزنم شات بدی

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی درموردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش😉😉😉😉