2777
2789
عنوان

آی یو آی کردین تا حالا

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 68 پست
فولی هاتم خیلی خوب بوده معلوم نیست چرا مثبت نشدی ،راستی تو پروسه ای یو ای حتما باید عکس رنگی بدی ؟

ن ندادم من هنوز نرفتم بیبی منفی شده هنو پریود نشدم منتظرم بشم برم

زندگی درد قشنگیست ک جریان دارد ....

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تاریخ پریودیت کیه؟ دیوونه شاید حامله ای 😍بی بی نشون نمی ده چون هنوز زوده بعد دو هفته فقط با آزمایش ...

۱۶ باید پریود میشدم هنو نشدم نمیدونم درد پریودیم دارم ولی دکتر گف ۱۴ روز بعد ای یو ای نشون میده ک منفی شد نمیخوام دلخوش کنم بیشتر از این داغون شم 

۱۶ باید پریود میشدم هنو نشدم نمیدونم درد پریودیم دارم ولی دکتر گف ۱۴ روز بعد ای یو ای نشون میده ک من ...

امروز ۲۱ حامله ای دیگه برو آزمایش بده دیوونه بی بی چک معتبر نیست وای من به جای تو ذوق کردم مطمئنم حامله ای 

امروز ۲۱ حامله ای دیگه برو آزمایش بده دیوونه بی بی چک معتبر نیست وای من به جای تو ذوق کردم مطمئنم حا ...

ن عزیزم امید ندارم اصلا دلدرد دارمو علائم پریودی بازم منتظرم دکتر گف یه هفته دیگ پریود نشدی برو ازمایش

۱۶ باید پریود میشدم هنو نشدم نمیدونم درد پریودیم دارم ولی دکتر گف ۱۴ روز بعد ای یو ای نشون میده ک من ...

بی بی چک یک هفته بعد عقب افتادن پریود نشون میده دو هفته بعد انتقال فقط تو خون نشون میده 

بی بی چک یک هفته بعد عقب افتادن پریود نشون میده دو هفته بعد انتقال فقط تو خون نشون میده

نمیدونم ولی دعاکن برام اگ بشه ....دیگ هیچی نمیخوام از خدا .....واقعا مث یه معجزس در نظرم

ن عزیزم امید ندارم اصلا دلدرد دارمو علائم پریودی بازم منتظرم دکتر گف یه هفته دیگ پریود نشدی برو ازما ...

اوایل حاملگی هم کپ علایم پریودیه من دوتا حاملگی داشتم دقیقا فک میکردم هر آن پریود بشیم ببخشید حتی نوار میزاشتم ولی حامله بودم 

اوایل حاملگی هم کپ علایم پریودیه من دوتا حاملگی داشتم دقیقا فک میکردم هر آن پریود بشیم ببخشید حتی نو ...

نمیدونم دیگ اونشب ک بیبی زدمو منفی شد اونقد گریه کردمو حالم بد شد ک دیگ ب شوهرم گفتم نخر اون طفلیم ناراحت بود دیگ منتظر میمونم حداقل تو ذوقمون نخوره بیشترازاین

من که مطمئنم هستی توروخدا برو یک آزمایش خون بده

دورت بگردم مرسی ک اینقد مهربونی ولی دکتر گف بزار یه هفته بشه...ولی  ممنونم  از حرفایی ک زدی حالمو خوب کردی حتی اگ منفی باشه 

نمیدونم دیگ اونشب ک بیبی زدمو منفی شد اونقد گریه کردمو حالم بد شد ک دیگ ب شوهرم گفتم نخر اون طفلیم ن ...

خدایی خیلی صبر داری من یک روز عقب میزد میرفتم آزمایش توکه پنج روز عقب انداختی ،،،،سابقه عقب انداختن داری ؟؟

خدایی خیلی صبر داری من یک روز عقب میزد میرفتم آزمایش توکه پنج روز عقب انداختی ،،،،سابقه عقب انداختن ...

اره عزیزم تنبلی داشتم دیگ از ۱۶ تا ۲۰ این تاریخا پریود میشدم واس اون میترسم برم حالم ازاین بدتر شه

[QUOTE=367766803]دورت بگردم مرسی ک اینقد مهربونی ولی دکتر گف بزار یه هفته بشه...ولی  ممنونم  از حرفایی ک زد ...[/QUO

کی بی بی زدی ؟؟ الان فک میکنم تو بی بی هم نشون بده پنج روز گذشته از پریت.ولی آزمایش تیتر بده معلوم می‌کنه شاید دوقلو هم باشی دوتا فول بالا داشتی 😍😍😍😍