2777
2789
عنوان

آی یو آی کردین تا حالا

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 68 پست
سلام عزیزم خدای نی نی تو براتون حفظ کنه میشه بگی حین انتقال استراحت داشتین ؟چه کارهای انجام دادین

سلام گلم،ممنون عزیزم

بله من قبل انتقال به پرستار  گفتم میخوام یه ساعت رو تخت بمونم،اونم قبول کرد

راستش من قبلا ای یو ای انجام داده بودم و خیلی نکات تغذیه و اینا رو رعایت کردم،تا آخر سیکلم هم اقدام داشتم ولی باردار نشدم،اما اینبار بعد انتقال رفتم صندلی عقب ماشین دراز کشیدم تا برسم خونه،بعدم دراز کشیدم پامو به دیوار گذاشتم،بعدش دیگه رعایت غذایی نکردن، تحرک زیاد یا استراحت زیاد نداشتم،با آرامش به کارام میرسیدم

فقط 20 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بسلامتی عزیزم بعد از انجام آی یو آی دیگه هیچ رابطه نداشتین خودتون

سلامت باشی،۳بار نزدیکی کافیه گل

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من آریایی‌ام ایرانی اصیل♥️سپاس یزدان دختر ایرانیم ! از نژاد تیره ساسانی ام..به کوروش به آراش به جمشید قسم! ..:) به نقش و نگار قسم!  یگان پرستم.. اهورایی ام ! "ز بد گوره های جهان عاری ام" به کردار به پندار نیکومندم! "شاه ایران دختر کوروش منم "
بسلامتی عزیزم بعد از انجام آی یو آی دیگه هیچ رابطه نداشتین خودتون

شما میخوای آی یو آی کنی؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
منم میخوام برم شما رفتی یا نه پیش کی میخوای بری؟

من رفتم منفی شد تو بیمارستان فرمانیه انجام دادم اعصابم خیلی ریییخته بهم اشکم بندنمیاد😪دوهفته استراحت مطلق بودم تهش شداین

زندگی درد قشنگیست ک جریان دارد ....
من رفتم منفی شد تو بیمارستان فرمانیه انجام دادم اعصابم خیلی ریییخته بهم اشکم بندنمیاد😪دوهفته استراح ...

چه بد شرایطت چجوری بود ؟ چند تا فولیکول داشتی ضخامت آندومترت چند بود ؟ تعیین جنسیت کردی ؟

عزیزم ۳ بارو کی انجام میدین شب اولی ک اومدین یا بعدش؟

گلم همون شب اول،فردا صبحش و‌فردا شبش

1
5
10
15
20
25
30
35
40