2777
2789
عنوان

تقریباً سه هفته میشه مدفوع نکردم چیکارکنم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2047 بازدید | 100 پست
رفتم فقط شربت ملین و شیاف بیزاکودبل و این چیزا رو میده ولی خوب نمیشم

دکتر عمومی میری حتما 

یا دکترای درپیت

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید        

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه من 22 سالمه داروی روان که نه ولی تیروعید دارم چون برا کنکور میخونم استرس هم دارم یکم

برو دکتر گوارش باید کولونوسکوپی انجام بدی و بعد از اون چون مزمن شده و میگی از کودکی به دارو جواب نمیدی میری بیوفیدبک بهتر میشی،خطرناک نیست بخوای بترسی ولی پی درمانتو بگیر سالم بشی

دیشب رفتم دکتر که شاید بتونه برام با تنقیه در بیاره ولی گفت دکتر زنان نباید میومدی دکتر داخلی باید ب ...

دکتر زنان کارش در حیطه دیگه اس

فوق تخصص گوارش مراجعه کنین

شما حتما حتما کولونسکوپی انجام بدین و مشکلتون رو تو سن پایین حل کنین

درخواست دوستی ممنوع...

اول خودت با سرنگ بزرگ و اب گرم تنقیه کن

اینقدر انجام بده تا شکمت کار کنه

بعدش داروهای ملین و مسهل بخور بقیه رو بیاره بیرون

اگ اول مسهل و ملین بخوری فایده نداره چون انتهای رودت بعد۲۰ روز ب قدری سخت و سفت شده که فقط درد و زورپیچ میشی ولی نمیتونه تخلیه بشی

اول باید از اون سر رودت باز کنی راه روده باز بشه بعد داروی مسهل

اگرم نشد دکتر میری با دستگاه در میارن

سعی کم امشب تنقیه کنی یکم روان بشی

البته با روغن زیتونم تنقیه کنی خوبه روده هات چرب شه زخم نشی

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  
دوبار رفتم دکتر زنان ی چند بار عمومی

خب برو داخلی گلم عمومی که اطلاعات کامل نداره زنان هم اضلا مربوط نیست

ماورای باورهای ما، ماورای بودن ها و نبودن های ما، آنجا دشتی‌ست فراتر از همه‌ی تصورات راست و چپ؛ تو را آنجا خواهم دید        

یا خدا نمیگی روده هات میترکه پاشو برو دکتر

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است