2777
2789
عنوان

تقریباً سه هفته میشه مدفوع نکردم چیکارکنم😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2047 بازدید | 100 پست
اره اون تنقیه اس ولی دکتر گفت خودت دربیاری بهتره

فک میکنم ورزش کمکت کنه .  با تغذیه خوب . امیدوارم مشکلت حل بشه . دعا کن خوب بشی . من هر وقت مریضم به خدا اینقد التماس میکنم. شفام میده 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوبار رفتم دکتر زنان ی چند بار عمومی

باید متخصص، فوق تخصص بری

ای هیچ ،برای هیچ ، برهیچ، مپیچ ...کار خوب فقط زمانی ارزشمنده که فقط برای رضای خدا و خالصانه باشه...ما باید حتی برای تک تک کلمات در فضای مجازی اون دنیا جواب پس بدیم...

دوستان کار ایشون از زردالو خشک و آلو خورشتی گذشته

به روشی که کاربرا گفتن تنقیه کن ببین میتونی این دفعه رو رد کنی اگر دفع کردی دیگه شروع کن به درمان

بهترین دکتر گوارش شهرتون برو زیر نظرش باش

هر روز چند بار خاک شیرو بریز تو اب جوش یکم خنک شد بخور صبح ناشتا و دو بار دیگه در طی روز

دختر خوب ۲۲سالته کم سنم نیستی دکتر زنان اخه

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم

من یه هفته کمتر بود این مشکلو داشتم و با کمی خون دفع انجام شد رفتم دکتر سریع کلونوسکوپی نوشت

البته نرفتم بعد اون حواسم به تغذیه ام و ورزش بود دیگه این مشکل نیومد سراغم

نه به اون دکتر نه به دکتری که شما رفتی بااین همه سابقه و از بچگی فقط شربت ملین داده بهت

جز راست نباید گفت ،هر راست نشاید گفت...شکوفه۱ بودم قبلا ولی دوس ندارم شکوفه۳ بشم
دوبار رفتم دکتر زنان ی چند بار عمومی

عزیزم به زنان چه ربطی داره عمومی هم حالیشون نیست برو پیش متخصص گوارش اینجوری سهل انگاری کنی کارت به عمل می‌کشه ها...

اینجا حرف اول و آخر و تاریخ عضویت هرکس میزنه.یچیزی مثل شناسنامه برای هویت افراد... بسیار مهمه
بیهوشی میگن عوارض داره برای همسرشما مشکلی نداشت؟

عزیزم این مشکل شما عوارضش هزار برابر بیشتر از بیهوشیه

عزیزم ممکنه رودتو از دست بدی و خدا نکرده محبور بشی تا آخر عمر کولوستومی بشی(سرچ کن عکسش میاد)

من روزانه دارم این مریضا رو میبینم

هرچی سریع تر برای رفع مشکلت اقدام کن

و پیگیر باش

اگه تا الان مشکلی پیش نیومده دلیل نمیشه از این ب بعد هم مشکلی نباشه

گر آرزوی وصلش پیرم کند مکن عیب   عیب است از جوانی کاین آرزو ندارد