2777
2789

به نظره من خدا نور دنیاست و غیرقابل لمسه ولی هرکجا که باشی میتونی لمسش کنی، دیده نمیشه ولی میتونی ببینیش و شنیده نمیشه ولی میتونی بشنویش.... خدا چهارم شخصه مجهولیه که قوانین ادبیات برای اون حقیره و چهارم شخصه مجهول در عین حال معلومه

یادمه اولین باری که نگاهم به نگاهت گره خورد فهمیدم تلخی فقط فنجون قهوه کافه ی شهر نیست... یه نوع تلخیم هست که خیلی شیرینه مثل چشمای تو که با تلخی نگاهم میکرد.    -پناه.                                                           

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامانم فکر میکرد که خدا مَرده :)البته تو ۴۰ سالگیشم هنوز همین حسو داره 😑😂

این بخاطر مرد سالار بودن فرهنگ ماست از بچگی تو ذهنمون مردسالاری رخنه کرده

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند

بهترین پشت و پناه ✨️🦋 آرامش ✨️🌱 حس خوب هميشگي ✨️☘️

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»   بعضیها معنی خوشبختی را نمی‌دانند، برای همین احساس خوشبختی نمی‌کنند. او می‌گوید در اوج تلخیها هم می‌شود خوشبخت زندگی کرد به شرط آن که عامل ناکامیهایمان را به کسی نسبت ندهیم🦋.چو‌ ایران‌ نباشد‌ ،تن‌ من‌ مباد‌✨💫بدین بوم و بر زنده یک تن مباد✨💫 بهشت رابه بها دهند نه بهانه 💫 هرگز جز خدا پناهی نخواهی یافت🦋  در خواست دوستی نمی پذیرم مگر اینکه دلیل تون رو بگید پیشاپیش شرمنده🩵🤍 اللهم صل عَلی فَاطِمة و اَبیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ ما اَحاطَ بِهِ عِلمُک  

بچه بودم خدا برای من یه خانوم پیر نورانی با موهای بلند سفید بود. الان برام شبیه یه کهکشانه...  خدای من با خدای دین خیلی فرق داره.

Ninisitewomen رو تو تلگرامت سرچ کن. کار درست های اینجا اونجا جمعند. 

وقتی نمازم تموم میشه همونجوری رو به قبله میشینم دعا میکنم و از ته قلبم احساس میکنم که خدا با همه وجودش اون لحظه که دارم التماسش و میکنم با مهربونی تمام داره بهم لبخند میزنه و میگه یه کم دیگه صبر کن بهترش و بهت میدم . اصلا انگار تو این موقع زمان متوقف شده و کلی حالم خوبه .

مجرد که بودم گاهی خدا می‌نشست توی دستهای دوست پسری اش میشد اون مردی که توی زندگی ام نبودبا موی جو گن ...

وقت‌بخیر ترنج خانم جون،

چه زیبا نوشتین،

یه سوال داشتم،میتونم اینجا مطرحش کنم؟

در حال مبارزه با افسردگی هستم،لطفا اگه راهکاری برای این دوران میدونی،یا خودت از این دوران عبور کردی باهام حرف بزن و بهم امید بده.ممنونم دوست خوبم.میشه اگه نینی دارین تو دلتون یا پیشتون اسمشو بهم بگین یا اگه امکانش هست عکسشو برام بفرستین؟بچه ها تنها چیزین که وصلم میکنن به دنیا،حالمو خوب میکنن،خودم کلی آرزو برای نینیم داشتم،نشد.دوستون دارم.

تاپیکشو بروزرسانی کردی ملت دارن تاریک دو روز پیششو جواب میدن😁

ووی حرصم گرف اگه بدونی چی گف

اینو یکی از بچه ها تاپیک کرده حالا من کاری ب این ندارم این اقاعه برگشته در جواب اینو گفته ببین

نی نی یار جانم خیلیییی خانومانه و محترمااانههه اینو یه سال رد میکنی اب خنک ک بفهمه چی گف و ب کی گف

@niniyar_3    

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤||از صفر شروع کردم و امیدوارم تو مسیر زندگیم موفق باشم ک همچنان پرقدرت ادامه بدم😍||دانشجوی روانشناسیم و میخام سفتو سخت شروع کنم برا کنکورم بخونم ولی کسی خبر نداره😄سال دیگه همین موقع ها قراره خیلیارو سوپرایز کنم😌اما امااا اماااا هیچکس هیچکس قرار نیس تو خوشحالی من سهیم بشه همه قراره از دم بِپُکَن✌😁هدفم پزشکیه اصفهان هستش😋🌱|

وقت‌بخیر ترنج خانم جون،چه زیبا نوشتین،یه سوال داشتم،میتونم اینجا مطرحش کنم؟

سلام به روی ماهتون

امر کنید

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
ووی حرصم گرف اگه بدونی چی گفاینو یکی از بچه ها تاپیک کرده حالا من کاری ب این ندارم این اقاعه برگشته ...

اوه استارتر اقاست؟

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

بچه بودم فکرمیکردم نوره وقتی به آسمون نگا میکردم بیشتر حسش میکردم چندسالیه قلبم براش میره ازاین همه لطفی که به من داره خدارو همه جا میبینم ثانیه ای ازم جدا نیست تصورم اینه که خوشبختی رو بینهایت بار سمت بنده هاش میفرسته هرثانیه هرلحظه

من یک ملکه هستم سرزمین من وسعت قلب همسرم است😍💞ARMY

2810