2777
2789

افریده انداخته منو مثل بی صاحابا وسط بیابون هروقتم دلش میخواد یه خاکی به سرم میریزه میگه برو گمشو میشینه به روم میخنده

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یعنی میگی خدا قُلدُره، زور گوعه؟

نه واسه همه واسه من یکی قلدر نیوده ولی به کتفشم نبوده چیا کشیدم توزندگیم

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه

یعنی میگی برخورد خدا با هرکس، مختص همونه؟

اره دقیقا یکی رو از بچگیش بدبخت ودیگری رو خوشبخت وخوش شانس و خوش روزی 

از همئن زمان لقاح همینه

این دیدو نسبت به خانوما داری انسان درجه سه اره؟؟؟

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤||از صفر شروع کردم و امیدوارم تو مسیر زندگیم موفق باشم ک همچنان پرقدرت ادامه بدم😍||دانشجوی روانشناسیم و میخام سفتو سخت شروع کنم برا کنکورم بخونم ولی کسی خبر نداره😄سال دیگه همین موقع ها قراره خیلیارو سوپرایز کنم😌اما امااا اماااا هیچکس هیچکس قرار نیس تو خوشحالی من سهیم بشه همه قراره از دم بِپُکَن✌😁هدفم پزشکیه اصفهان هستش😋🌱|

خدا بزرگه با عظمته و روح خدا در همه چیز دمیده شده

و خدا از رگ قلب نزدیک تره 

خدا همیشه هست 

و انسان ها برای پرستش خدا بدنیا اومدن

هر وقت نا امید شدین بدونید خدا هست خیلیم بزرگه و تواناست 

عروس خوشبخت آینده   شیطون سر زبون دار که پسره عاشق قرارع بیاد تو زندگیش قرار خوشبخت ترینم آدم روی زمین بشم 
2810