2777
2789
یه کامنتاییم میزارن آدم شک میکنه بچه سال پشت کاربریه عقلوشعور درحد یه اپسیلون

ارهههه متاسفانه

|هرکی امضامو دید بهم یادآوری کنه که تو قرار شد از صفر شروع کنی و گذشته و ادماشو فراموش کنی❤||از صفر شروع کردم و امیدوارم تو مسیر زندگیم موفق باشم ک همچنان پرقدرت ادامه بدم😍||دانشجوی روانشناسیم و میخام سفتو سخت شروع کنم برا کنکورم بخونم ولی کسی خبر نداره😄سال دیگه همین موقع ها قراره خیلیارو سوپرایز کنم😌اما امااا اماااا هیچکس هیچکس قرار نیس تو خوشحالی من سهیم بشه همه قراره از دم بِپُکَن✌😁هدفم پزشکیه اصفهان هستش😋🌱|

عزیزم خیلیا ارزو و حسرت یه روز زندگی مونده به دلشون خیلیا یهویی فوت شدن خیلیا خ*ودکشی کردن و دارن عذ ...

منه هدفم الان بچمه برای دنیااومدنش تلاشمو میکنم ولی وقتی نمیده خواسته ام میشه توخالی؟

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

منه هدفم الان بچمه برای دنیااومدنش تلاشمو میکنم ولی وقتی نمیده خواسته ام میشه توخالی؟

یه روایت هست خیلی قشنگه 

اینو میگم که امیدوار و قوی بمونی ...

چون خدا داره امتحانت میکنه 

چون حوصله ندارم خلاصه بگم اینجا کپی میکنم برات که بخونی :))))

زنی زیبا که صاحب فرزند نمی شد پیش پیامبر زمانش میرود و میگوید از خدا فرزندی صالح برایم بخواه.پیامبر وقتی دعا میکند و وحی میرسد او را بدون فرزند خلق کردم.زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است.زن اینبار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.
سال سوم پیامبر وقت زن را با کودکی در آغوش می بیند.
با تعجب از خدا می پرسد : بارالها،چگونه کودکی دارد او که بدون فرزندخلق شده بود!!!؟ وحی میرسد:هر بار گفتم فرزندی نخواهدداشت ،او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت.با دعا سرنوشت تغییر میکند...
از رحمت الهی ناامید نشوید...اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...

اين نوشته رو خيلی دوست دارم:
ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.
پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن.
هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست
زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.
اي کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا...
رحمت خدا ممکن است کمی تاخیر داشته باشد اما حتمی است.

یه روایت هست خیلی قشنگه اینو میگم که امیدوار و قوی بمونی ...چون خدا داره امتحانت میکنه چون حوصله ندا ...

ببین من الانم که تو زبون میگم خدانگاهم نمیکنه تا یه اتفاقی میفته از خدا کمک میخوام حرفای من از ته دلم نیست خب خدا بمنم حق بده دشمنام روز به روز دارن خوشبخت تر مین ولی مرگ وزندگی وغصه من براش فرقی نداره کسی کارماشو پس نداد کسی بچه منو بهم برنگردوند 

کاربری دست دونفره دوستان  .این کاربری متعلق به منه که تنبلی تخمدان دارم چون دوستم معلقه تایه مدت اونم بااکانت من. میاد با تچکر لطفا دیگرنپرسیدثدیگرنپرسید دوستان دوستم از معلقی دراومد تاپیکای زایمان وطبیعی نوزاد قبل نهم ابان برای دوستمه

ببین من الانم که تو زبون میگم خدانگاهم نمیکنه تا یه اتفاقی میفته از خدا کمک میخوام حرفای من از ته دل ...

الهی فداتشم عزیز دلم :)

زندگی هممون رو به ستوه میاره و هممون رو خسته میکنه ...

هممون رو به یه مرحله ای میرسونه که از زندگی سیر شیم 

ولی ادمیزاد ، دقیقا ارزشش برای خدا اینجا مشخص میشه و میشه بهترین خلقی که جهان به خودش دیده ...

توی تمام مراحل زندگبت به خدا فکر کن 

اگر خوشحالی ،به خدا فکر کن  ...

اگر غصه داری ، به خدا بسپار...

اگر ترسیدی ، از خدا کمک بخواه ...

اگر حسادت میکنی به خوشی بقیه ، مطمئن باش دنیا اونقدر بزرگه و خدا اونقدری کریم هست که به تو بهترشو بده ...

تنها چیزی که خدا ازتو میخواد اینه :

صبور باش به حکمتم

امیدوار باش به رحمتم 

دلخوش باش به لطف و مهربونیم

و آسوده زندگی کن با اعتمادِ به من 

من کاملا اوضاع و احوالتو درک میکنم ، میفهمم حرف مردم چقدر اذیتت میکنه میفهمم چقدر دوست داری بچه داشته باشی ، میفهمم حست به اینایی که بچه دارن چیه میفهمم همه بهت میگن بچه بچه بچه ، حتی خودتم ممکنه یه وقتایی از خودت خسته شی  ...

ولی بازم میگم :

همه چیو بسپار دست خدا 

خودش برات قشنگ میچینه 

جوری که فکرشو نمیکنی ...

الان فقط یه جوری زندگی کن و از زندگیت لذت ببر که انگار خدا حاجتتو داده ...

وقتی تونستی با خیال راحت و با اطمینان کامل به خدا ،زندگیتو بگذرونی ، با وجود همه ی سختی  هایی که روی دوشته ...

اونوخته که خدا حاجتت رو میده :)

توکل کن به خدا قشنگم 

من میدونم که تو با قلب مهربونت نتیجه میگیری ازش :) 

یه روز میای و خوشحالیتو اینجا تاپیک میزنی و ما هم تبریک میگیم بهت :))))

ولی قبلش باید به خدا اعتماد کنی ،این یعنی معنیِ" توکل"

الان دلت رو از استرس و غم خالی کن 

و بدون خدا قطعا کمکت میکنه چون تو بهترین مخلوقشی و خیلی دوستت داره :)