دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
دستگاه گوارش تحمل هضم غذاهای مختلف را نداره قاطی پاتی خوردن اصلا خوب نیست مگه اینکه بدونی مثلا فسنجون درست کردی شاید یکی دوست نداشته باشه کنار یه چیز دیگه بذاری واسه اونایی دوست ندارن
مثلاً عزیزم چیا خیلی خوب میپزی همون را بپز مثلاً خورشت سبزی مجلسی هم هست یا همون برنج مرغ بعد مرغ را تزئین کن کنارش چیپس بریز یا اگه مثلاً فقط خورشت سبزی میپزی کنارش سالاد و ژله بذار که کم هم نباشه
آخه یه مدلم خیلی کمه بعد هم دو مدل باشه اگر تجمل گرایی نیست که ارزش دادن به مهمونه
چرا کمه؟ برا خودتون اگه چند مدل غذا درست میکنید اوکیه میگم مدلشون اینه..ولی برا مهمون خب که چی .. یه غذای خوب با سالاد و حالا نهایت سوپی چیزی .. نهااایتش دسر دیگه ژله ای چیزی.. همینم زیاده هیشکی نمیتونه بخوره .. رو دستتون نمیمونه ؟
تاریخ سخن خواهد گفت🕊️ با جمله ی (نظر هر کسی محترمه) مخالفم...من به نظرات اشتباه احترام نمیذارم... پلویوفیلیا:کسی که عاشق بارونه و با بارون احساس آرامش میکنه:)🌚