2777
2789
عنوان

خونتون مهمون خودمونی میاد چند مدل غذا درست میکنید

| مشاهده متن کامل بحث + 2066 بازدید | 119 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

شما ک انقد کد بانویی ب من بگو ببینم برا ۳۵ نفر مهمان ۴تا مرغ درسته ک چلومرغ بشه و ۴ کیلو گوشت برا چلوگوشت بسه؟

میگن دعای نی نی سایتی های عزیز خیلی گیراس میشه دعا کنین حقی ک واسه ماس بهمون برگرده

مادر من شمال به دنیا اومده و بزرگ شده

همیشه تا همین ۳ ۴ سال پیش مهمون که میومد خونمون چنان میزی میچید که همگی کیف میکردن و عکس میگرفتن؛ انواع پلو و مرغ شکم پر و گردن درسته و فسنجون و ...ماست اسفناج و ماست لبو و ...

دیگه اخرش من و خواهرم این بساط رو جمع کردیم

دیدیم واقعا عقلانی نیست برای یک شب این همه زحمت کشیده بشه؛ هرچند خدایی فامیل های خودشم دست و دل بازن و چند نوع درست میکنن

ولی الان چندساله یک نوع برنج و یک نوع خورشت میزاره

یه مدل

جونم وسلامتم مهمتر از حرف دیگرانه 

والا

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏
یه مدلجونم وسلامتم مهمتر از حرف دیگرانه والا

دورهمی زنونه یه مدل باسوپ،مردا هم باشن دومدل باسوپ ودسر وسالاد...یه بارم برای پاگشایی خواهرزادم ۴نوع همراه با سوپ ودسر و مخلفات 

༺ زندگے ات یـک قصـہ ایـست کـہ توسط یـک خداے خوب نوشتـہ شده! ༻️ 

منم برای نزدیکا دو مدل میزارم میگم شاید یکی اون یه مدل دوس نداشت حداقل یه مدل دیگم باشه ولی به اندازه درس میکنم اسراف نشه... برای فردا شبم یه مهمون دارم که برای اولین بار میان ۴ مدل غذا و گوشت میخوام درست کنم

گاهی چقدر آدم دلش برای یک خیال راحت تنگ میشود...

یه جور با سالاد

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود....