2777
2789
عنوان

بازم خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 840 بازدید | 51 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخداموندم طلاق خیلی کلمه بزرگیه😥بنظرتون زنگ بزنم داداشم بیاد؟ توشهرمامانم اینانیسم

اره موافقم

زندگی چیست ؟خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن ‌‌     ‌کی میگه سفید شدن مو ارثیه؟سفید شدن موهام حرصیه
یکی دخترم۱سالشه یکی۴سالش ایناروچیکارکنم 😥بدون من یاباباشون چی میگذره براشون

بشین سرجات با2تاودختر چه طلاقی گناه اون بچه چیه اگه 3سال پیش خیانت کزد پس دومی رو نباید به دنیا میاوردی الانم سکوت کن بخاطر بچه ها خودتو مادر شادی نشون بده و بخاطر شرایط که داری زندگی کن یکمم ول کن اون شوهر عتیقه و خیانت کارتو برای خودت و بچه هات وقت بزار مردها از زنهای اویزون بدشون میاد مگه حتما باید به شوهرت وابسته باشی یا بدون مرد نمیشه زندگی کرد؟ 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️

عزیزم بساز بخاطر بچه هات 

خدا حقتو می گیره ازش بچه هات ول می کنی کجا میری 

۱۴۰۳/۷/۴  خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹             یادم‌ نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من‌‌‌‌‌    🥀      در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه
ای خدابازم صب شد😥😥زنگ بزنم به دختره؟ بپرسم رابطشون تاچ بوده؟

ول کن عزیزم میخای چیکاربدونی چی میشه بدونی آخه اگه برات مهم نبلشه بخدا شوهرت عین سگ میافته دنبالت 

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
بنظرخودم بهترازمن کسی پیدانمیشه براش

این پیامارو ول کن که تو ولش کردی فلان 

ببین اگه میتونی تحمل کنی و دوسش داری بمون موقع رابطه که حالش خوبه ازش زیر پوستی بپرس ببین چی میگه

اگ عادت کنه چی؟ هنوز۲۸سالمه تاکی صدامودرنیارم؟

فکر می کنی طلاق بگیری کاری درست میشه ؟؟؟

فقط بچه هات آواره میشن 

تو اینقدر خوب باش که خجالت بکشه 

۱۴۰۳/۷/۴  خدایااا شکرت بابت همه چیز🌹🌹             یادم‌ نمی کنی و از یادم نمیری یادت بخیر یار فراموش کار من‌‌‌‌‌    🥀      در نگاهت قلبم جا موند.. 🖤 خدایا دلم خیلییی واسه بغلش تنگههه