2777
2789
عنوان

بازم خیانت

840 بازدید | 51 پست

دفعه قبل ۳سال پیش بود. امروزم بازم فهمیدم بایکی تلفنی حرف میزنه با۲بچه چیکارکنم؟ ازاول شب دارم فک میکنم نتیجه این شد. دیک براش عادی شده گرفته خوابیده آقا.اگ بمونم هم درس نمیشه عادت کرده انگاری اگ جداشم بچه هاچی😔خودم چی اینقدوابسشم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بعد از اخرین خیانتش باید وابستگیتو صفر میکردی...عین من. که اینجور نشکنی و فقط برات حکم کارت بانکی خودتو بچه هات باشه.من۳قلو دارم نمیشه جدا شم

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

خیانت مردا خیلی وقت عادی شده من همیشه همسایه هارو ..اشناهارو .. با زنای دیگه میبینم درصورتی که زناشون خیلی بهشون اعتماد دارن 😑

اگه یه زن خیانت کنه بیچارش میکنن

به نظرم به جدایی فکر کن 

مخصوصا اگه از نظر مالی وضعیتت خوبه

عزیزم چون رها کردیدش، متاسفانه باز رفته اون سمت

باید ببریدش مشاوره

مطمئنا ایشون فکرا و حرفایی داره تو دلش.

یک طرفه نمیشه قضاوت کرد

گاهی خانم ها باعث میشن یه مرد خیانت کنه

گاهی چون این رفتار رو از پدرش دیده، انجام میده 

و.... 

خیلی دلایل دیگه

اَعطیتُکَ ما تُریدُ.. بهتر از اونی که میخوای ، بهت میدم🤲🏻❤🎈🎁
خیانت مردا خیلی وقت عادی شده من همیشه همسایه هارو ..اشناهارو .. با زنای دیگه میبینم درصورتی که زناشو ...

یکی دخترم۱سالشه یکی۴سالش ایناروچیکارکنم 😥بدون من یاباباشون چی میگذره براشون

عزیزم چون رها کردیدش، متاسفانه باز رفته اون سمتباید ببریدش مشاورهمطمئنا ایشون فکرا و حرفایی داره تو ...

چقداصرارکردم بریم مشاوره نرفت که نرفت مشاوره آنلاین هم نمیشناختم. ازدوساش یادگرفتخ ۹۰درصدآقایون اینجوری شدن چرا😔