2777
2789
عنوان

بازم خیانت

| مشاهده متن کامل بحث + 840 بازدید | 51 پست
اگربرادرحساس وجوشی دارین بهش نگین قضیه بدترمیشه بچه هاتون واقعا کوچیکن وسخت طلاق واینکه فقط درحدتلفن ...

دفعه قبل هم فقط به داداشم گفتم نه الکی جوشی نیس واقع بینه. فعلاکه همینوفهمیدم. دختره شمارش مال شمال بودازشهرما۵-۶ساعت فاصله داره

فکر می کنی طلاق بگیری کاری درست میشه ؟؟؟فقط بچه هات آواره میشن تو اینقدر خوب باش که خجالت بکشه

اتفاقا نباید خوب باشه تا برگرده اقا. اویزون بودن و خیلی خوب بودن اسی،مردارو فراری میده عزیز.

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خیانت مردا خیلی وقت عادی شده من همیشه همسایه هارو ..اشناهارو .. با زنای دیگه میبینم درصورتی که زناشو ...

کجاها میبینی؟

زنهاشون نمیدونن؟

چقد بد و چقد سخت و چقد تلخ

دوتا خواسته ازتون دارم:۱.برا ظهور مهدی فاطمه(عج) که سرور همه مون هست و با اومدنش، علت خلقت خودمونو میفهمیم دعا کنیم...دیگه سرگرم و سردرگم تو دنیا نیستیم اونموقع، ان شاءالله خدایا خاضعانه و با ناله و گریه، ازت ظهور آقامونو میخوام....یا امام حسین واسطه شو۲. برا دوستی دعا کنین که قلبا ازم درخواست دعا کرده بود و خواسته و دعاشو هم گفته بود. من دیگه اون دوست رو تو دنیا شاید روزی نخواهم دید، اما مرتب در ذهنم هست و دعاش میکنم، اگه دعام هم مستجاب شده، نمیدونم و نمی فهمم...فقط میخوام شمام هم دعا کنین خدا خواسته دلشو بده... دنیا چقدر تنگه
خیانت مردا خیلی وقت عادی شده من همیشه همسایه هارو ..اشناهارو .. با زنای دیگه میبینم درصورتی که زناشو ...

اون مردها رو ک میبینی، اونها شما رو نمیبینن؟؟

نمیترسن بری ب زنهاشون بگی؟

دوتا خواسته ازتون دارم:۱.برا ظهور مهدی فاطمه(عج) که سرور همه مون هست و با اومدنش، علت خلقت خودمونو میفهمیم دعا کنیم...دیگه سرگرم و سردرگم تو دنیا نیستیم اونموقع، ان شاءالله خدایا خاضعانه و با ناله و گریه، ازت ظهور آقامونو میخوام....یا امام حسین واسطه شو۲. برا دوستی دعا کنین که قلبا ازم درخواست دعا کرده بود و خواسته و دعاشو هم گفته بود. من دیگه اون دوست رو تو دنیا شاید روزی نخواهم دید، اما مرتب در ذهنم هست و دعاش میکنم، اگه دعام هم مستجاب شده، نمیدونم و نمی فهمم...فقط میخوام شمام هم دعا کنین خدا خواسته دلشو بده... دنیا چقدر تنگه
چقداصرارکردم بریم مشاوره نرفت که نرفت مشاوره آنلاین هم نمیشناختم. ازدوساش یادگرفتخ ۹۰درصدآقایون اینج ...

این مرد درست بشو نیس ولی جدا نشو چرا باید خونه وزندگیتو به زنای دیگه بسپری اول خونتو از چنگش بیرون بکش بعد زندگی گن با بچه هات انگار وجود نداره اخرش این جور آدما خودشونو از بین میبرن مطمئن باش 

یکی دخترم۱سالشه یکی۴سالش ایناروچیکارکنم 😥بدون من یاباباشون چی میگذره براشون

عزیزم تو که بالا سرشونی 

پدرشون هم همیشه میبینن اتفاقی نمیوفته 

فعلا کاری نکن فقط محلش نده محکم باش 

بهش نشون بده که بخاطر کاراش خسته شدی و دیگه وابسته نیستی 

ازش دوری کن از طرفی اینارو بخون به نیت اینکه بهت محبت کنه

مطمعنم این ۲کارو کنی تاحدودی نتیجه میگیری 

🌱1101مرتبه یاودود + یا عزیز 36+ ۲۲یاحبیب+۴۱یاشکور

اینارو همرو بخون بعد اسم خودتونو بگو با نیتت بعد فوت کن به خودت ،لباسای همسرت، غذاهاش، سمت خودش

🌱سوره مزمل + طلاق+ انشراح+ ذاریات این ۴تا باهم به نیت علاقه بخون

🌱این ایه خیلی مهمه مدام بخون به غذاش فوت کن معنیش اینه که غلام تو بشه 😂

آیه سی 30 سوره یوسف را 59 بار خوانده به سیب قرمز یا کلا چیزای قرمز شیرین فوت کن)

🌱برای همسر یا یکی از اعضای ناسازگا و آشتی کردن؛

آیه ۱۰۸ سوره مومنون را بسمتش به تعداد سنش بخوانید

🌱اگر با همسر خود بحث کرده اید و فکر می کنید محبت بینتان کاسته شده است آیه 26 سوره ال عمران 95 باربخوانید و از خداوند درخواست محبت کنید

اینارو انجام بده مطمعنا یکیش جواب میده چون دوسش داری اینارو گفتم 💙

دختراتو بزار پیش یکی از آشناها

بعد که اومد به قول معروف سلیطه بازی دربیار

بزن وبشکن ‌بگو مگه نگفتی دیگه تکرار نمیشه

من میرم خودت میمونی و بچه هات و ذات خرابت

خلاصه حرفهایی که رگ غیرتش به جوش بیاد

بگو آبرتو میبرم

بترسونش

اگه ناراحت شد و خواست جبران کنه

حق طلاق و به نام کردن خونه و ماشین

اگرم نخواست جبران کنه تکلیفت مشخص میشه 

دختراتو بزار پیش یکی از آشناهابعد که اومد به قول معروف سلیطه بازی دربیاربزن وبشکن ‌بگو مگه نگفتی دیگ ...

ماشین ک نداره فروخته ریخته خونه. خونه هم مسکن ملی پول ریخته فعلاتحویل ندادن نمیدونم واگذاری داره یانه

بخداموندم طلاق خیلی کلمه بزرگیه😥بنظرتون زنگ بزنم داداشم بیاد؟ توشهرمامانم اینانیسم

نیاز ب ارشاد داره

زندگی چیست ؟خون دل خوردن اولش رنج آخرش مردن ‌‌     ‌کی میگه سفید شدن مو ارثیه؟سفید شدن موهام حرصیه