2777
2789
عنوان

دخترم دیشب منو دق داد تا مشق بنویسه آخرم نصفه نیمه نوشت رفت مدرسه

| مشاهده متن کامل بحث + 7458 بازدید | 266 پست
منم بهش تذکر میدادم ولی ریلکس بودم عزیزم من خودم معلمم ...حرفم اینه به بچه فشار نیارین واز همین الا ...

عزیزم خیلی ممنون که تجربتون رو گفتید چون خودتونم معلم هستید خیلی خوب درک میکنید . باشه عزیزم سعیمو میکنم عین شما باشم . کلا شخصیتم یکم حرص خوردن توشه!

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشالله باردارین منم سه روز گزشته بود دکتر گفت یکم تخمکات ضعیف هستش احتمالا بچه بوده بخاطر ضعف تخمک ...

منم تو چهار هفته رشدش متوقف شد

عضو گروه نارنجی قد ۱۷۰ وزن اولیه ۹۳ وزن فعلی ۸۶ وزن هدف ۷۵ من میتوانم  
کلاس اوله . فعلا حروف هستن . مشقاش اگه درست بنویسه خیلی وقتی نمی بره ولی دختر من دوباره کاری زیاد دا ...

معلم پسر من میگفت تحت هیچ شرایطی پاک نکنید فقط دور اونایی ک درست نوشته خط بکشید بگید آفرین اینو درست نوشتی اینطوری خوب میشه

فقط 14 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
2805
زدم

خب خوبه امسال راحتی

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
پارسال ام زدم ولی سرفه امان نمیده

عه شاید حساسیت داره

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    
منم بهش تذکر میدادم ولی ریلکس بودم عزیزم من خودم معلمم ...حرفم اینه به بچه فشار نیارین واز همین الا ...

عزیزم شما که  خودت معلمی بنظرتون من کار بدی کردم به معلمش گفتم؟. یعنی دید معلم بهش عوض میشه و براش بد میشه؟  اگه شما اون معلم بودی چجوری با این شاگرد برخورد میکردی که تاثیر داشته باشه؟ شنا معلم چه پایه ای هستین؟ 

دقیقا رفتار مامانم با من و خواهرم برعکس بودبا خواهرم لجبازی میکرد اون مشقاش رو نمینوشت دعوا و بحث بر ...

ولی به بچه هم خیلیییی بستگی داره ها . خواهرم دوقلو داره ولی پسرش خونشو تو شیشه کرده تا دو خط مشق بنویسه اصلا میگه نمی نویسم مدرسه هم نمیرم . از بچگی بچه سختی بود . دخترش ماشالله اصلا نیاز به کمک کسی نداره خودش همشو سریع و درست مینویسه . دختر منم بیشتر شبیه پسر خواهرمه . 

عزیزم اگر پاشی بری بدتره . چون بهش این پیام میدی که مستقل نیستی و من همیشه به حرفت حتی غیر منطقی باش ...

آره واقعا میدونم این دلسوزیام براش خوب نیست و بهش دارم صدمه میزنم،باید رو خودم کار کنم،مرسی از راهنماییت عزیزم❤️

معلم پسر من میگفت تحت هیچ شرایطی پاک نکنید فقط دور اونایی ک درست نوشته خط بکشید بگید آفرین اینو درست ...

ولی معلم دختر من دورش خط میکشه و میگه توی خونه بیشتر کار کنید و درست کنید . منم برای درست ها تشویقش میکنم ولی باید همشو درست کنه . هر حرف هم گاهی سه بار تکرار میشه . مثلا یبار کتاب دو بار توی دفتر می‌نويسن .در  طول دو یا سه روز 

آره واقعا میدونم این دلسوزیام براش خوب نیست و بهش دارم صدمه میزنم،باید رو خودم کار کنم،مرسی از راهنم ...

اره واقعا . یکم بی خیال باش . توی مدرسه مگه چه خبره ؟ کلی دوست دور و بر هم جمعن با یه معلم . بهشون خوش میگذره . اگه بری انگار میگی منم باید باشم تا حال دل تو خوب باشه . اینجوری تا کلاس پنجم هم باید بری اونجا بشینی . یکم مادر بی خیالی باش به نفع خودت و بچته . منم توی درساش باید یکم بیخیال باشم . سختگیری و حساس بودن ضرر به خودمون و بچه هامونه.

2810